Tutkukaral Semaaaaaaa canim cok cok gecmis olsn rabbim sana saglikla dogmasini nasip etsn insallah diger evladinin konu hakkinda bilgim yok, cok uzuldm😔
BalDamlam Tutkukaral amin canım, aynıyız nerdeyse, senin değerin kaçtı ilk öğrendiğinde 🤗 ben daha iki gün önce öğrendim, kese içinde 10 haziranda çağırdı doktorum
Tutkukaral BalDamlam canim ben adet olmam gereken gun 111 degerle ogrendim 2 gun snra 300 oldu bidaha bakilmasjna gerek yok pazartesi gel keseye bakalm dedi ayin 3 unde gidicem yani
Gmzylmz BalDamlam beni de doktorum 10 haziranda çağırdı 🥳 26 nisan son adetim 5+1 günlük hamişim şuan ama hiç bir şekilde belirti yaşamıyorum 🥺🥺🥺
BalDamlam Burcings merhabalar bende 4+3 üm ve benimde sat 30 nisan 🤗 ama benim doktorum kese için beni 10 haziranda çağırdı şuan gözükmez dedi, sen ne güzel görmüşsün, değerin kaçtı ki ?
Burcings BalDamlam valla cnm bm reglimden bir hafta önce dayanamayıp beta hcg baktrdm 55ti 6gün sonra refli gnmde baktrdm 753tü onun üzerindn 5gün snra gittim gözktü ama bnm oğlumda 5+larda gözükmüştü bunda erken gördük.
eglhnztrk Burcings BalDamlam merhaba benimde sat 30 nisan. Henüz doktora gitmedim. Bayramdan sonra gidip kese ve kalp atışını birlikte görürüm belki diyorum☺️
Burcings Tutkukaral hoşbldk canm sen gitnmi doktora.bu arada hepimizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim dualarnızı dileklerinizi kabul etsin inşAllah🙏
Tutkukaral Burcings amin canim rabbim hepimizin dualarini kabul etsn insallah🙏🏻 gttm canim kan tahlili yaptrdm adet gunu 111 2 gun snra 300 oldu pazartesi kese icin cagirdi. Adet olcagim gun baktiginda kesen olusmaya baslamis dedi sadece insallah goruruz pazartesi keseyi🙏🏻 sen gttnmi kac cikti canim degerler
Burcings Tutkukaral bugun gördm cnm keseyi bayramdn sonra tekrar gel dedi baklm inşAllah ozmnda bebeğimi ve kalp atısşalrını duyarm🙏
Burcings Tutkukaral bnm ilk ikisi malesef düşük 3.sü oğlum oda suan 3,5yasnsa bide bu inşAllah bi sıkıntı yaşamazsam