gzde34 ocakannesi belki duyulur ama bekleyebilirsen bi kaç gün daha bekle bekleyemem diyorsan git istersen
Ayselgalya ocakannesi ben bugün gittim 6+0 , kese görüldü 14,56 mm , bir hafta sonra çagırdı kalp atışı için , nasıl geçicek bu bir hafta bilmiyom
Rabia411 Rdemir yaaa ben çok fenayım 6+3 her sabah kuauyorum gün içindede sürekli bir bulantı hali geçer demi çok korkuyorum hep böyle olacak diye 😣
Hazal2906 gzde34 kalp atışının 7. haftada duyuldugunu sanıyodum canm ☺️O zmn prsmbe doktor cagırdı 6+4 oluyorm duyabilirm 🙈😍mide bulantın ne zmn basladı veya varmıydı cnm
gzde34 Hazal2906 evet vardı bi ara hiç bişey yiyrmiyordum şimdi yiyorum ara ara da bulantım ve tiksinmem oluyo İnşaAllah sende duyarsın o zaman canım😊
NandY Tutkukaral kö Tutkukaral kötü birşey olduğunu düşünmüyorum canım inşallah basit kas ağrısıdır 😉 geçmiş olsun
hllaltas25 Rdemir ben hamileliğimi bilmiyorken bir hafta kadar tuttum etkilemedi beni ama şu an tutmuyorum önerilmiyormuş ilk üç ay
Meryem12 Tutkukaral merhabalar bende yeniyim daha 4+1im erken öğrendim ben daha adet tarihim 28i ben 24ünde öğrendim. Bende de kan pıhtılaşması var hemen iğneye mi başladınız ben hamile değilken bile kan sulandırıcı kullanıyordum hamile kalınca iğneye başlıycam dedi şimdi belirsiz konuşuyor doktor kafam karıştı
Tutkukaral Meryem12 canim ben bugun gttm 4 haftalik tam son adetim 29 nisandi hemen baslatti igneyi riske atamam dedi sende basla bence
Meryem12 Tutkukaral bende yarın gideceğim söyleyeceğim hemen başlasın 2 kürtajım var bunun da öyle olmasını istemiyorum korkuyorum
Ozqe_tolqa Yesimpolat Canm merhaba benle.aynisin benm son adet tarihimde 22 nisan bende perşembe günü öğrendim ama haftam programa göre 5 hafta görünüyor ama bir hafta geriden geliyorum sanırm ben