Gizemtufek Huriyemustafa tahtakale de bulursun canım☺️ Ne demek ☺️ Bencede uyguna almak varken boş masrafa girme gidebilirsen daha iyi olur senin için☺️
Ps15 Gizemtufek Buradaki en beğendiğim odalardan biri oldu🥰 Güle güle kullanın güzel günlerde miniğinizle☺️🙏🏻
Zeynnep Gizemtufek çok güzel olmuş, güzel günlerde kullanın inşallah 🙏🏻 Bizim odamıza da benziyor 🤗. Montesori yatak için nevresim takımını nereden aldınız acaba, içime sinen bir nevresim bulamadım.
Gizemtufek Zeynnep sağol canım☺️ Özdilekten aldım ben çocuk odası için olanlara bakmadım bile sade bişey vardı aklımda bu çıktı karşıma☺️
Ps15 Gizemtufek Canım perdeyi Eminönü yazmışsın orda nerede yaptırdın ve fiyat uygun mu normale göre değer mi gitmeye yani😄
Gizemtufek FSCMK artık hersey çok pahalı canım istediğin gibi olsun istiyorsan mecbur veriyorsun. Çok teşekkür ederim🙏
FSCMK Gizemtufek ben yapmıycam canım yaa Bebek odası bir dolap yaptırıyorum büyüdüğü zaman çizdirir yaptırırım hazır almak İstemiyorum yaptırıcam
Tugce1803 Gizemtufek Ayy maşallah hayırlısıyla Raabim kullandırma nasip etsin herşey harika görünüyor elinize emeğinize sağlık😍Bana da dua edin lütfen uğraşıyoruz hala🤲Rabbim bize de yaşatsın bu duyguları🌸
Gizemtufek Tugce1803 rabbim hayırlısıysa versin inşallah canımm içini ferah tut dua et yeter☺️ Benimde dualarımda olucaksın💋♥️
Mlssa Gizemtufek ben de cok beğendim almayı düşünüyodum şimdi kesin karar verdim sayende sağol cnm😊❤️❤️