Gizemtufek Mlssa evet park yatakla birlikte satılıyor canım kesinlikle çok kullanışlı bir parça bence tavsiye ederim☺️ Çok teşekkür ederim💕
Mlssa Gizemtufek ben de cok beğendim almayı düşünüyodum şimdi kesin karar verdim sayende sağol cnm😊❤️❤️
Esrayusuf Gizemtufek bu zamana kadar gördüğüm en Harika oda hayırlı olsun güle güle kullansın bal kız 😘
Gizemtufek Esrayusuf sağol canım rabbim isteyenlere dahada güzellerini iyilerini nasip etsin inşallah🌸💕☺️
Kovaburcu Gizemtufek cok güzel kaliteli olduguda belli sadece yatak yüksek evet korumalıgıda taksan cıkmaya calısacak cocuk ben montessori alıcam 😀
Gizemtufek Kovaburcu tercih meselesi ben direk yere sıfır tercih etmedim ileriki yaşlarınıda düşünerek ☺️ Teşekkür ederim bu arada☺️💗
Huriyemustafa Gizemtufek canım çok güzel. Güzel günlerde kullanım inşallah. Bende montessorı aldım da yatağın üzerindeki ponpon gibi topları nerden aldın acabaaa. Bende onlardan arıyorum 🙉
Gizemtufek Huriyemustafa çok sağol canım 🙏 valla internette 100tlden aşağı yoktu eminönünde 35tlye bulup aldım☺️☺️