ezehra Kızlar 34 haftalığım 2 3 gündür alttan acayip sancım var 32 de kafa aşağıdaydı zaten iyice sanırsam pozisyon aldı. Düzenli değil ama çok sık karnım sertleşmeye başladı. Resmen çocuk çıkacak gibi hissediyorum 😱 doğum başlıyor olabilir mi çok erken ama daha 😫
SeymaTevfik ezehra ya b3nde de oluyor o 33 haftalık benim ki de yalancı sancı galiba vücut kendini doğuma hazirliyor
Emine82 ezehra benim de öyle bir haftadır daha cok kasıklarım ağrıyor acıyor şuan 36 haftalığız ara da mide bulantısı da oluyor
BenMathilda ezehra benim de o sekilde oldu hastaneye erken dogum tehdidi ile yatisim yapildi, nstde falan da sancim cikinca.. bu haftalarda dogmamasi icin tedavi uyguluyolar once, tabi açıklığın 4 cm falan ulaşmamişsa..ihmal etmemek gerek diye düşünüyorum
Sabina03 ezehra benimde 34.haftada başladı ağrılar kasılmalar şuan 35+1im ara ara oluyo yine doğuma hazırlanıyo vücutlarımız🤩 az kaldı geliyo bebişlerrr
ezehra SeymaTevfik olabilir yalancı sancı ama çok tedirginim ya yürümeye korkuyorum sanki doğacak gibi Allah yardımcımız olsun 🙏
ElifMustafa Emine82 bende 32 +1im santim olmuyor aksine kendimi iyi hissediyorum. Ama ara ara benim de mide bulantım oluyor normal mi ki acaba
Emine82 BenMathilda ben 4 gün önce doktora gittim Bi sorun yok dedi nts de istemedi 2 hafta sonra gel dedi ama hamilelik 34 35 den sonra zor gerçekten sadece 8 kilo aldığım halde son ay zor geçiyor
ezehra SeymaTevfik aslında hiç oturan biri değilim hep ayaktayım fazla yoruluyor da olabilirim 😱 hayırlısı ile Bi sonuna gelseydik🙏
BenMathilda ezehra yarin 36 hafta oluyoruz Allah'ın izniyle yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayrlisi artik hepimiz icin 🤗🤗🤗
SeymaTevfik ezehra az kaldııı sabır kuzucum sabır rabbim hepimizin yavruları hayırlı bir şekilde kavuştursun bizlerle♥️🌼🌻
ezehra SeymaTevfik aminnnn inşallah valla her namazda dua ediyorum hamile olanlara çocuk isteyenlere Rabbim inşallah kabul etsin 🙏 sağlıkla kavuşalım başka bişey istemiyorum 🙏🤗❤️
ezehra Sabina03 ayy çok heyecanlı ama korkmaya başladım artık kızımı düşünüp sakinleşmeye çalışıyorum 🤗🙈❤️
Teonam ezehra bende 34 haftalığım ve uzun zamandır bu sertleşme toplanma durumunu yaşıyorum kasıklarım ağrıyor arada aşağıdan elektrik çarpması gibi oluyor hatta hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ama doktorum Bunların çok normal olduğunu önemli bir durum olmadığını bebeğin pozisyonundan dolayı olduğunu söyledi. Kafası yukarıda popo aşağıda bizimkinin ondan da hareketlerini aşağıda hissediyormuşum 🙈
ezehra Teonam benim tam tersi kafa aşağıdaydı şimdi ne oldu bilmiyorum 😂 bazen hareket edince hemen tuvaletim geliyor o çok kötü korkuyorum dışarıda olunca 😃