deletedmom9494 Annemmm2 internetten bulmuştum o bebek duş için şapka alıcam unutmamak için koymuştum 🥰 inşallah canım her bebek güzeldir zaten 🥰
Turkan38 deletedmom9494 Haşr sûresinin 5. ayetinde geçen “lîne” kelimesinin latin harfleri ile yazılmış şekli ise bu kelime, “yumuşak hurma ağacı” manasına gelir
Edakgndzzz deletedmom9494 seninle aynı durumdayım. Ben Eylül istedim hep Doğum Eylül’de çünkü eşim asel istiyor. İkisini koysam nasıl olur diye düşünüyorum 1 aydır ☺️☺️
Aesra Edakgndzzz ay bizde eylülde evlenmiştik eylül aklımızda hala ☺️ Asel eylül fena değil aslında 😍🙏
Aesra deletedmom9494 Allah nasip ederse bende İnşAllah Asel koyucam eşimde aselsan gibi ne o öyle dedi ilk başta beğenmedi ama şimdi alıştı ☺️ İkinci isim arıyoruz bizde asel Mina dedik ama ikiside kuranda geçiyor diye vazgeçtim Mina dan 😊
NurunAnnesi deletedmom9494 benim kizim olcak 35+6haftaligim isminide Asenat koycaz Allahin izniyle Bilen bilir Asenat Yusuf peygamberimizin ilk esinin ismi🤗😍Ve hic kimsede gormediuim duymadigim bi isim demekki bi benim kizim olucak 🤗😋
YarenBeren Eylül’de doğacakmış yeğenim de Eylül de doğdu ismini Eylül erva koydular fikir olur belki size 😊
NurunAnnesi deletedmom9494 cok tewekkur ederim canim benim Esim karar verdi Bende onayladim 😍🤗saglikli olsunlarda Asena da demeyi dusunuyoruz arada Asenat ve Asena