1Tecrubesizannee deletedmom9494 derin çok güzel isim canım ceylin ecrin ikra mina zeynep eylul açelya asel duru benim kızım olsaydı bunları düşünürdüm canım 😊
deletedmom9494 1Tecrubesizannee ahh canım bende neler düşünüyorum bilsen 🥰 aklımdan bir sürü isim geçiyor ama işte bu demek çok zormuş 🥰
Oglumabioluyor60 deletedmom9494 açılay. Güneş göksu. Beril beren turna cemre iklim gıbi gibii bnmde kız bnde cok kararsıızj😂☺️
1ogrencianne deletedmom9494 Açelya gayet güzel hem çok nadir kişide var hem de söylenişi çok hoş bence 🥰
minikkurabiyem2019 deletedmom9494 asel mira koyucam bende 🥰 ama cevremde asya . Duru. Defne .gökçe cok hos isimler var
honey deletedmom9494 Defne, Mısra, Duru, Kumsal, bunlardan biri olabilir :) Biz Defne koyacağız inşallah :)
Edakgndzzz deletedmom9494 seninle aynı durumdayım. Ben Eylül istedim hep Doğum Eylül’de çünkü eşim asel istiyor. İkisini koysam nasıl olur diye düşünüyorum 1 aydır ☺️☺️
Annemmm2 Ozgebudak söylemeden geçemicem profil resminiz çok hoş kızınız olursa sizin kadar güzel olur sanırım 🥰🧿🙊
deletedmom9494 Annemmm2 internetten bulmuştum o bebek duş için şapka alıcam unutmamak için koymuştum 🥰 inşallah canım her bebek güzeldir zaten 🥰