yigitalptb Eylul0212 ben de aynı senin gibiydim. 2. Trimesterde çok aldım 6 kilo. 6. Ayda neredeyse her hafta 1 kilo almışım. 7. Ve 8. Ayda yavaşladı şükür 3 haftada 1 kilo gibi alıyorum şimdi. Sanırım belli bir süre vücut depolama yapıyor süt üretimi için sonra normale dönüyor.
Eylul0212 yigitalptb inşallah bende öyle olurum bebislerimiz kilo alır biz almayiz 🙏❤ aynen bende 6. Ayda her hafta bir kilo almisim
Vctry1706 1Tecrubesizannee veriliyormuş valla ben yavaş bile veriyorum bazıları 40ina kadar 15-16 kilo veriyor ben doğumdan çıkınca 6 kilo gitmişti bı ay civarı sonunda 10 kilo oldu toplam son on gündürde 2 kilo daha gitti annemler gideli 5 gün oldu her işe kendim yetişiyorum 5 gündür tartinmiyorumda belki biraz daha gitmiştir 😊
Rabiasare27 Aysimareyhan54 olgumda 62 hamile kalıp 96.800 sezeryana alınmıştım😁şu anda kızıma hamilyim 37 haftalık sadece 7 kilo almıştım dün tekrar kontrole gittiğimde 4 kilo vermişim 🙄
Kardelen123 Deletedmom0032 canim ilk 4 ayda hic iştah yoktu bisey yiyemiyodum yinede bebek beslensin diye poşet poşet salatalık yedim 🤣 oyle gitti
zkk 56 ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum. 27+5 günlük hamileyim. Şeker çıktı sürekli diyet yapıyorum bazen diyorum keşke şeker çıkmasaydı da her istediğimi rahatlıkla yeseydim. Doğumdan sonra alınan kilolar veriliyor zaten