clmmmmm Sukeynahafsa canım ilk bu deger çıkıpta sonradan deger arttıgını burda çok kişi yazdı bi daha kan testi yaptır
Ultraslan40 Sakın adet söktürücü kullanma. Geç döllenme bazen hcgde çıkmayabiliyor her insanın değeri bir değil. Bizzat arkadaşımda yaşadım 15. Gecikme günü hamile olduğunu anladı. Şu mübarek gün hatrına inşallah hamilesindir 💐
Sukeynahafsa Ultraslan40 Rabbim razı olsun inş qzl duandan dolayı ☺️ Artık karar werdim kullanmicam ☺️
Sukeynahafsa Hep 15. Gün diolar, bnde o qüne kadar bekleyeyim. Pazartesi 12. Günüm olcak tabi adet olmazsam, yaptırsam çıkar mı acaba. Yoksa 15 i mi beklesem
Yavuzum1202 Sukeynahafsa benimde negatif çıktı 10 gün gecıkmede 18 gün gecıkmede çıktı adet olmadıysanız tekrarlayın
Sukeynahafsa Yavuzum1202 Nasıl yani sizin adetiniz 10 qün qtikten sonra test yaptırdınız neqatif çıktı, beklediniz 18 gün geçtikten sonra bi daha test yaptırdınız pozitif çıktı öyle mi
Aybukemine Yavuzum1202 bhcg degeriniz kaç çıkmıstı ? Benimde oyle 16.gun falandı cıktı ama 67,1 cok mu dusuk
Yavuzum1202 Sukeynahafsa aynen öyle canım hatta 10 gün gecıkınce doktor alttan baktı gebelık yok adet olursun bugün yarın dedi adet sökücü verdi içtim 5 gün içtim olmayınca test yaptım çıktı doktorda sasırdı