Sukeynahafsa Adetim 3 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım neqatif çıktı. Bqn 10 qün oldu qecikmem, hâlâ adet olmadım. Geç döllenme dedikleri olay kaç günde belli olur? Bilen war mı. Geç döllenme olmuş olabilir mi?
TunarinAnnesi Sukeynahafsa bidet yapma oluruna birak 2hafta olmazsa bi kan testi daha yaptir yine negatif cikarsa adetin duzene girmesi icin tedavi al Umarim Hamilesindir InsAllah ☺️
Busimss Sukeynahafsa canım geç döllenme de olsa en azından 1 hafta sonra kanda az değer bile olsa çıkar eğer hala yoksa bence doktora görünmelisin. İnsallah vardır kuzum
123annecim Sukeynahafsa arkadaşım da geç döllenme oldu ısrarım üzerine durmadan test bir de kan verdirtiyordum ve hiç bir şey çıkmıyordu. En sonunda yine git kan ver dedim 15 güne yakın gecikmeyle çıkmıştı ve geç döllenme olmuştu canım . Dilerim aynı Sevinç’i sende yaşarsın 😘🤲
MerveNural Sukeynahafsa gec dollenme adet gecikse de cokk dusuk miktarda olsa hcg de çıkar gec dollenme denilmesi dusuk dgerle anlasilir ben gec dollenme yasadigim icin biliyorum gebelik yok sanırım. 15 gun gecikme yasamistim kesin gozuyle bakarken hamile degildim. Daha sonra klomen ve catlama ignesi kullandim adet olmam gereken günde test yaptim cikti ama deger cok düşüktü bu da gec dollenme oluyormus
Sukeynahafsa Busimss 3 qünüm qeçtikten sonra yaptırdıqım test 0,100 çıkmıştı. Çok ta anlamıorum açıkçası
clmmmmm Sukeynahafsa canım ilk bu deger çıkıpta sonradan deger arttıgını burda çok kişi yazdı bi daha kan testi yaptır
Sukeynahafsa 123annecim Aaaaamiiiiiin aminnn inş bnde de öyle olur. Lütfen dua et, çok çok istiyorum çünkü. Arkadaşına doktor adet söktürücü falan önerdi mi acaba, hani neqatif çıkmış ya
123annecim Sukeynahafsa hayır canım ama bana önermişlerdi ben beklemiştim . Sende bence hemen kullanma şakın
Sukeynahafsa 123annecim Kullanmak istemiyorum da ama bqn de idrar testi yaptım çıkmayınca artık kullanmanın zamanı qeldi mi acaba die düşünmeye düşündüm 😔
Sukeynahafsa MerveNural İnsanlar artık doktorlara bile qüwenemediqi için herşey qelio aklına, adetime 3 qün kala yaptırmıştım test 1,7 çıktı. 3 qün qeçtikten sonra yaptırdım 0,100 çıktı. Şimdi 10 qünüm qeçio yaptırmadım son durum ne hiç bilmiyorum
Eylul_61 MerveNural canım çatlatma iğnesinden sonra geç döllenme olabiliyor mu bende bu ay çatlatma iğnesi oldum adetten 4-5 gün öncesi kan testi yaptırdım negatif çıktı henüz adet olmadım umutsuz şekilde bekliyorum
Tugce1803 Sukeynahafsa 1 haftada belli olur eğer geç döllenmeyse evde test yapın eğer çizgi var kan testi verin
Mesa33 Sukeynahafsa canım geçen sene aynı durum benim de başıma geldi. 10-15 gün geçtiği halde testler negatifti. Doktor tarlusal verdi adet söktürücü. İçtim yine adet olmadım. Hamileymişim. Tarlusal içince kese bozuk oluştu kanama alanları oluştu zaten pıhtılaşma da olunca kalbi durdu bebeğin. Sana umut vermek istemiyorum inşallah hamilesindir ama ne olursa olsun bekle söktürücü kullanma. Duysam inanmazdım ama yaşadım hiç acele etme.
Sukeynahafsa Mesa33 Allahım Allahım neler duyuyorum. Off içim cız etti. Ben de öyle bi ihtimal olabilir mi düşüncesiyle kullanmadım da, bqn idrar yaptım yine neqatif çıkınca acaba başlasam mı die düşündüm, konuşmaların yol qösterdi cnm çok saol. Ha bide deqerin kaç çıkmıştı hatırlıor musun acaba
Mesa33 Sukeynahafsa canım kan hep <5 ti yanlış hatırlamıyorsam hatta acile gittiğimde o kadar emindim ki çünkü çok zaman geçmişti eşime sürpriz olsun diye habersiz gitmiştim negatifi görünce şok oldum. Tarlusal sonrası da ilk değerim 400 lü bişeydi. Tarlusal Risk grubunda bi ilaçmış doğum kusurlarına sebep oluyormuş doktor her ne kadar bişe olmaz dese de içime kurt düşmüştü artık. Sıkıntılı başlayan gebeliğim 10 haftalıkken sonlandı. Ve ben de 3. Kürtajımı olmak zorunda kaldım.
Mesa33 Sukeynahafsa hayır canım hiç çocuğum yok. Şu an hamileyim çok yeni daha inşallah bu sorunsuz ilerler çok yoruldum artık. Evet 3 kürtaj. Üçünün de 9 10 haftalıkken kalbi durdu pıhtılaşma yüzünden.
Sukeynahafsa 123annecim yaptırıp yaptırmama arasında çok kararsızım, 15 qünden önce yaptırırsam ya neqatif çıkarsa hemen hapa başlarsam die korkuorm.
Sukeynahafsa Mesa33 Büyük bi imtihan, rabbim yüzünü qüldüraün inş cnm, sürekli dua oku, en önemlisi sürekli karnını owarak ya hafız ya hafız de. Hafız koruyan kollayan demek ya, rabbim onu korusun inş