Semanure 37+3 teyim persembe nstye giricem agrim cikicakmi bakalim inanilmaz bi rahatlik var ki baslarda acayip tirsiodum ama 8 ay boyunca skntisiz bir hamileligim oldu 8. Aydan snra artan kilo agirlastirdi beni cok ondn biran once kurtulayim gozuyle bakiorum😳

Semanure baştan beri sezeryan istemiyorum diyip sezeryan olacak diye bir endişe var bayramında araya girmesi beni tedirgin ediyor hakkımızda hayırlısı 🤲🏻

Ysglsmkl postu bugün açmıştım duygularım çok karışıktı kötü hissediyordum akşam hastaneye gittim bebeğimin suyu kalmamış acil sezeryan giriyorum çok anı oldu dualarını eksik etmeyin

Semanure Hiç hazır değilim uyuyamiyorim mesela baş ağrım tutuyor stresten sokakta görenler sen hala geziyor musun diye motivasyonuma incir ağacı dikiyolar ağırlık çökmüş üstüme ama işaret yok doğuma dair

Semanure Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş bebeğine inşallah kolaylıkla kucağına alırsın 🤲🏻 Kendine gelip fırsatın olunca Doğum hikayeni yazarsın inşallah biz de okuruz 😊

Caglaucrr valla babaannem bu 🤷‍♀️ şimdide ni karın sivri doktoru boşver bu erkek diyo 😂😂

Mucizeemm o karın olayı bendede var sivri herkes erkek diyor😂ama kesin kız cuma günü doğumum var.karın şekli fizikle alakalı die düşünüyorum cnm 😊

Semanure Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm doğum hikayeni bekliyoruz meleğine kavuş biran önce👼🥰

Semanure yarın Doğumum var stres korku içindeyim ağlayasım var nedense 🙁