uslukizinannesi Dilan1636 internette taç bandana takımına en az 70 80 diyorlardı ve hiçbiri de içime sinmemişti o yüzden ben de bulunduğum şehirde bir yere 35tlye yaptırdım nette taç bandanalar çok pahalı 😟
SedaaaS Çantanızı gayet temiz ve düzenli hazırlamışsınız ben daha çok yeniyim ama hepsini ayrı ayrı hazırlamak çok mantıklı o an kimsenin kafası karışmamış olur o anın heyecanından valiz içi de dağılmamış olur elinize sağlık 💕
uslukizinannesi SedaaaS evet biraz fazla özenmiş olabilirim tertip düzen önemli hele ki o an kendimizde olacağız olmayacağız belli değil yanımızdakilere kolaylık olsun diye her şey teşekkür ederim 😍
SedaaaS uslukizinannesi kesinlikle aynı fikirdeyim yarın 6 haftalık olcaz ama duyduğumda kendi listemi ve neyi nasıl koycaamı not aldım annem olcak illaki yanımda ama o an valizden sadece annem sorumlu olmayacak o yüzden düzenli olmakta fayda var 💕
uslukizinannesi FSCMK gri üzerine pembe kalpli terliği defactodan aldım diğer terliği yıllar önce bir yerden almıştım
uslukizinannesi Baby23 isimli takımımız instagram Tuğbakuğuforbaby https://i.hizliresim.com/qA1oMB.jpg
Calimeros uslukizinannesi atlet bir iki tane daha almanızı öneririm normal doğum yapacaksanız slip sezeryansa lohusa kilo duda ekleyin ayrıca ilk etapta pompa ile süt sağdırmıyorlar bir hafta elinizle sağacakmışsınız bende alacaktım arkadaşım aldırtmadı refakatçiniz içinde terlik eklemeyi unutmayın :)
Calimeros uslukizinannesi rica ederim bende arkadaşlardan sorup öğreniyorum aklıma yazıyorum koyulacakları henüz hazırlamadım gebe okulunun son dersini bekliyorum son derste çanta listesi verip doğum yerlerini göstericekler ondan sonra yapacağım hazırlığı eksik yada gereksiz birşey olsun istemiyorum :) sizinkide insanlara güzel fikir olmuş elinize sağlık Rabbim bebeğinizi sağ salim sağlıcakla kucağınıza kavuştursun inşallah ❤️
Kbra7 Çok güzel hazırlamışsınız Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin bnde listenzi ekran resmi aldm 🥰