Ogretmen Çatlatma iğnesi de işe yaramadı. Leke geldi diye çok umutlandım ama adetmiş. 😭 Allahım nasib etmiyo ya
Alpase Ogretmen deme öyle inan bana öyle bir zaman da gelecek ki iyi ki gelmek icin bu zamani beklemissin diyeceksin. Yeri göğü ol demesiyle yaratan rabbim sana bir evlat vermekten mi aciz haşa böyle yaparsan vücudun hamileliği reddeder mucizeni bekle❤️🙏🏻 Dua edicem senin ve bütün isteyenler için hemde her gece gözümü yummadan her sabah ilk uyandığımda
Crnerkn Ogretmen hiç üzülme ben de hapla korunuyordum bıraktım nezaman nasipse ozaman olsun diye sonra 5-6 ay sonra nasib oldu hamilelik.. illaki herşeyin bi zamanı vardır öyle düşün içini ferah tut 😊
Ogretmen Alpase Allah razı olsun. Haşa isyan etmiyorum. Rabbim herşeyin en iyisini bilir tabiiki. Süreç çok yoruyor yıpratıyor üzülmemek elde olmuyo malesef
Alpase Ogretmen cok haklisin. Bak ben sana biraz hikayemden bahsedeyim belki moral olur ben polikistik over hastasıyım kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardi bazen 6 ay olmazdim bazen 7 ay sonra evlendim ve bir buçuk sene bekledik özelde gittigim bütün doktorlar ya olur bekle diyip gönderdi ama olmuyordu sonra hamile kalmami saglayan doktorumu buldum kendisi muhteşem bir cerrah bana söz verdi tedavinin en geç dördüncü ayinda sana gebesin haberini vericem dedi ve tam dördüncü ayda hamile olduğumu öğrendim demem şu ki olmuyorsa bir sorun vardır doktor secimi ve tedavi yöntemi de cok önemli eger gelme şansın varsa sana doktorumun bilgilerini verebilirim.
FatoSemi Canım üzülmə tam ümüdumu kəsdiyim an hıçqırarak ağladığım o anlarda allahım nasıp etdi, səndə ümüdünü hiç kayb etmə bence vardır rəbbimin bir bildiyi elbet nasıp edəcəkdir üzmə kəndini kotu düşünmə inşaallah olur❤
clmmmmm Ogretmen canım inan bende aynı senn gibiyim ugraşıyorum anne olmaya üç ay sonra 2. tüp bebegimizi yapıcaz rabbim büyük derdi veren dermanıda verir ummadıgımız anna mucizemiz gelir inşallah😔🙏
Duuyguum Ogretmen üzülme hiç canım hayırlısı olsun kist e çevirmemiş en azından sabırlı ol güçlü ol inşallah
pozyurt clmmmmm seni bayadır takip ediyorum canım dönemimiz hemen hemen aynı gibi . Negatif olduğunu öğrendiğinde Senin bhcg kaçıncı gün kaç cıkmıştı ?
Ogretmen Alpase doğru söylüyosun. Bende pek güvenmiyorum burdaki doktorlara. Ankaraya gideceğim hazır tatilken orada doktor araştıracağım. Sen nerdesin
clmmmmm Ogretmen canım ankarada memorial hastanesi var aygül demirol doktor benim doktorumda o onu tavsiye ederim
Alpase Ogretmen ben Kahramanmaraştayim doktorumuz alaninda uzman tek basina Türkiyeyle yarışır durumda @aso_mania instagramdan yazarsan sana bilgilerini ulastirayim