Cnkglsn kartanesi_63 kartanesi_63 teşekkür ederim hiç korkma burda öcü gibi anlatıyorlar çok rahat geçti dokunuş dışında hiç acı agrı olmadı ilk kızımı ben gördüm çok tuhaf ama güzel bir duygu
kartanesi_63 Cnkglsn canım sağol çok korkunç anlatıyorlar bazen okudukça korkularım artıyor. İnşallah benimde rahat sıkıntısız geçer 🙏🏻❤️
Cnkglsn xwoman bende panik atak vardı ben yaptıysam herkes yapar bu arada teşekkür ederim kesinlikle spinal ol
mavi_8 Ben de planlı spinal istiyorum. Panik atağım var, yapamam diye de düşünüyordum ama biraz olsun rahatladım yazdığınız yoruma😌
Cnkglsn mavi_8 seni rahatlatmak icin demedim gerçekten çok kolay keyifli geçti sadece ameliyat sırasında başını oynatma baş agrısı olmasın canım
Cnkglsn kartanesi_63 hiç korkma valla bende öyle titreyerek girdim gülerek çıktım sen keyfini çıkar gerisini boşver boş insan çok burda gereksiz korkutuyorlar ❤️
Aysgrl Cnkglsn teşekkür ederim☺️ Sağlıkla büyüyün inş bebeğinizi🥰 bişey daha sormak istiyorum medigünün kendi fotoğrafcısı var mı acaba bilginiz var mı?
Sevgi10 Cnkglsn kendinizmi veriyonuz doktormu hip alin diye soyledi? B3n aptamil kullaniyom sizce nasil?
Karakuzuu Cnkglsn peki siz kaç kilo almıştınız bebek gayet güzel kilo da MaaşAllah. Hani bebek kilosu iyi olunca annede çok alıyormu onu merak ettim