feyzaa34 25agustos benim kardeşimin ismi rana bende elif rana yi çok duyuyorum canim ranayi ben koymustum ona hemde anlamı çok güzel 🤗🤗 bizimde elif zümramiz var bal gibi❤❤😘
feyzaa34 Iremgokce aynen canım ya oda hoş oldu sare nilda 😍 bu arada nilda tek başına da çok güzel ☺☺☺
feyzaa34 zulaluz rümeysamızda var🙁😂 ailede çok kız var tüm güzel isimleri kaptılar vallahi beril beren duru hepsini koydular vicdansızlar😆😆😆
feyzaa34 Minejjan çıldırma kuzum sakin😋 ramazan efe ramazan buğra ramazan alp bunlarda güzel oluyor. Bizim komşumuzda kayınpederinin ismini koydu selim niyazi🤣🤣🤣 ramazana şükret sen beterin beteri var😋😍😘
feyzaa34 Serrameri peki bisey sorucam canim😆 liiiina mi lina mi😂 yani L nin yanında ki i harfini uzatıyoruz mu bi fikrin var mi🙄
titebouille feyzaa34 benim ismim Sara.. Prenses Sara diye bi çizgi film varmış annem çok beğenmiş bide Hz İbrahimin hanımının ismi diye Sara koydular.. 😊 İki ismim var ama hep sara dendi..
Minejjan feyzaa34 sabır çeke çeke Caillou'nun annesi gibi yumuşacık kaldım, hicbirseye sinirlenemiyorum😅😆