Ayse_3065 Alarasel birbirimize olumlu şeyler anlatarak destek olmamız lazım.gebelik zor bi süreç hele ki benim gibi korkaklar için çok zor😂
Minnoskaan Ayse_3065 çok saçma olacak ama merak ediyorum soracağım çatı muayenesini çatal diye adlandırılan yerde mi yapıyorlar birde alt kıyafetini tamamen çıkartıyor musun 🤭
Ayse_3065 Minnoskaan yoo niye saçma olsun😊Ben elbise giymiştim.bi bez örtüyor bacaklarını açıyorsun iç çamaşırını yarıya kadar indirip 5 sn içinde bakıyo.tabi sadece parmaklarıyla
Alarasel Minnoskaan cnm çatal var gnlde orda bkılıyo elbise giy daha raht olur bez örtülür her şklde ama ztn
Alarasel Ayse_3065 aynn öyle cnm bunu anlatmya çlşyrz bazılarıda çıkıp ne var insnlar yşadklarını anlatıyo diyo tm anlatsnda burda bukdr insnında hkkına giriyo korkutuyo yanii bnce yazılmamalı çok olmsz şyler en azdn komn bşlığa
Alarasel Ayse_3065 burda bn valla cesaretlndrmeye çlşıytm hep hem kndimi hem işte diğer hamişlerii öylede olmalı destekleyici olursak bubuygulama daha fydalı olur diye düşnyrm. ☺️☺️
Ayse_3065 Alarasel kesinlikle valla ben okudukça psikolojim bozuluyordu.insan merakta ediyo okumadan olmuyor 😀
Alarasel Ayse_3065 yani sonçta ilk ve sonda değilz doğurck oln herşy vakti gldimi oluck Allahın izniyle Allah buyuktr