Merhabalar kızlar ;
Bende acaba ne zaman buraya doğum hikayemi yazacağımı diye sabırsızlanırken şu an miniğim koynumda uyuyor çok şükür benim çok sorunsuz bi hamileliğim oldu taa ki 8. Aya girene kadar 8. Ayda bende inanılmaz bir kaşıntı kaşıntıyla beraber vücutta su tutulması yaşadım hamileliğim boyunca 8. Aya kadar 14 kilo aldım doğuma 30 kiloyla girdim beni gören tanıyamıyordu o kadar ödem olmustu doktorum bile anlam veremiyordu kaç tane tahlil yapıldı hiç bir şey çıkmadı saatlerce yürüyüşler yapıyordum bol su içiyordum ödem atıyım diye aksine o su tutuluyordu vücudumda neyse bu arada son ana kadar normal doğum yapıcam diye kendimi yırttım ki hersey çok güzel giderken bi anda ters düz oldum 39. Haftamda kontrolümüz vardı gittik tabi ben oldum iki katı artık yürürken ağlıyorum bardak tutacak el yok ayakkabıya ayak giymiyor üstüne basıp giyiyorum taksiyle heryere gidip geliyorum yürüyecek derman yok o derece kızlar doktorum son bi tahlil daha istedi ve pupp diye gebelikte görülen ki 300 de bir görülüyormuş ona yakalanmısım sabahlara kadar kendimi parcalarcasına kaşıyordum vücudum yara bere içindeydi hiç bir ilaç iğne fayda etmiyordu en fazla yarım saat sonra tekrar başlıyordu doktorum dediki sibelcim biliyorum normal doğumu çok istiyorsun ama doğumu sonlandırmazsak dahada kötüye gideceksin çünkü bebek kanalda değil bekleyemeyiz o gün kararlaştırdık hemen yatışım yapıldı inanın bi saat ağladım normal yapamadıgım için 10.30 da dogumhanee alındım 11.15 te çıktık epidural oldum ve inanılmaz bir şey herseye şahitlik ettim bebeğimi kucağıma verdiklerinde gözyaşlarımı tutamdım hiç bir şey hissetmiyorsunuz ama uyanıksınız çok güzeldi doğumdan iki saat sonra bütün kaşıntım sonra erdi uyuşukluğum yavaş yavaş geçerken ayaklarımı hareket ettirdim dikişlerim yer etmedi ve bir aaat sonra büyün hastaneyi turladım gazımda çıktı çok rahat geçti sezeryan çok korkulacak bir şey değilmiş bu Arada kızlar hakkınızı helal edin uzun oldu ama bunu şöylemeden edemeyeceğim hamilelikte eğer bi kaşıntı hissediyorsanız ve gittikçe artıyorsa bunu önemseyin ve tedavisi için ısrarcı olun benim yaşadığımı siz yaşamayın herkese hayırlı güzel doğumlar diliyorum