Tugce1803 Omerrbusra benim ismimi etiketle canım ben buralardayım zaten @Tugce1803 yazacaksın ben etiketlenmiş olucam🤩
BurinTasKaradag Bu böyle anlaşılacak bir husus değil :) idrar testi al bak, ya da garanti olarak kan testi yaptırırsan netleşecektir. Ben 6 haftalık gebeyim karnımı içime çekebiliyorum. Bunlar belirti değil yani. Öyle anlayamazsınız
Omerrbusra BurinTasKaradag eşimi bekliyorum o gelince test alıp yapıcaz ama meraktan heycandan sizlere sormak istedim
Omerrbusra MerveNural çok meraklıyım ama eşim onsuz gidip almamı yapmamı istemiyor Gelince beraber yapıcaz inşallah mecbur bekliyorum
Yigitalpinannesi Omerrbusra Yaaaa bende bilmiyorumki tarif etsem dur simdi yardimci olurlar postu okuyanlar ☺
Susam14 Omerrbusra canım benımde öyle oldu ılk ılıskıde kalmısım 6 gün gectı 10 kasımda evlendım 28 de adet oldum ama 1 gün kanama 1 gün yok 1 gün tekrar karana ben evlılıge bağladım dengem bozuldu sandım ama ondan sonra olmadım 6 gün gectı test yaptım pozıtıftı
Omerrbusra Yigitalpinannesi tamamdır öğrenirsem direk atarım Allah’ın izniyle bi testi yapayım da kızçem😘❤️
Omerrbusra Susam14 ayy canım ne güzel inşallah benimde vardır çok heycanlıyım 5 gün daha adet olmazsam bu ayı boş geçirmil olcam gebeyimdir inşallah
Susam14 Omerrbusra amin inş 😊test yap varsa çıkar zaten ben evde yaptım çokta koyu çıktı yanı sonra gıttım 5 haftalık dedi
Omerrbusra Susam14 varsa benimde şuan 5 hafta 5 günlük gözüküyor yapıcam test en yakın zamanda sabırsızlanıyorum