Sedamehmet Zelihacelik yumurta gelişimi yeterli değildi canım fsh bir hormon. Adetin üçüncü günü yapılan bir kan testi var onda çıkıyor benim fsh yüksek olunca amh istedi şüphelendi. Beni direk basından atmıştı yumurta geliştirelim uğraşalım falan demedi. Bak ben o ay hakiki ari poleni ari sütü çiğ badem çiğ fındık bal karışımı yaptım sabah akşam bir tatlı kaşığı yedik eşimle. Bir de son adetimde süt maydanoz ve rakı buharına oturdum adet biter bitmez yaptım iki gün ara verip tekrar yaptım yumurtlama zamanı sa bırakmıştım. Siz de deneyin ben bunların da faydası olduğuna inanıyorum
Zelihacelik Sedamehmet birde o karisimi nasil yaptiginiz ne kadarlik ölculerle yaptiniz yazarsiniz denemek istiyoruz ari sutunu bali vs ne kadae ölculerle karistirmamiz gerekiyor
Sedamehmet Zelihacelik bana da kadınlarkulubunde bir bayan böyle umut olmuştu. Çünkü öğrendiğim ay o kadar kötü geçti ki yaşama hevesim kalmadı. Adetim geçince oturdum ağladım menapoza giriyorum diye o kadar ki umutsuzum test yaptım ama korka korka çubuğa bakamamıştım. Umudunuzu yitirmeyin inşallah tedaviye ihtiyaç kalmadan olur. Amh düşük olması yumurtaları azalmış. Ama sıfır değil
Yesimeliz Zelihacelik sanki kendimi okudum suan amh baktirdim 0.72 cikti dunya basima yikildi sanki. Ama bak simdi hamileyim tup bebekle 😊🤗
Zelihacelik Yesimeliz uyguladiginiz bisey oldumu tedavi boyunca cok sevindim bu arada saglicaklasa kucaginiza almak nasip olir insallah
Yesimeliz Zelihacelik hayir bitanem 1 yil icinde dogurmus olman lazim dediler acilen tedaviye basladik. Mutlaka iyi bir tup bebek uzmani hoca ile iletisime gec. Rezerv alarm veriyor cunki.
Zelihacelik gulcingnlts arı sutunu gunluk nekadar kullandiniz internette cok az kullanilmasi gerektigi yaziyor merak ettim
gulcingnlts Zelihacelik canım ben aktardan hazır arı sütü aldım sabah akşam çay kaşığı ölçüsünde tahta kaşık ile yiyordum . Ben gerçekten çok faydasını gördüm bu saye de kaliteli yumurtaların olduğuna inanıyorum
Aytan Zelihacelik promotil woman kullandım 3 ay eşim de erkek için olanını kullanmıştı bir ay kadar daha sonra miyositol ile devam ettim . O ay hamile kaldım ama ilk hamileliğim kimyasal gebelikti iki ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 36 haftalık hamileyim . En kısa zamanda size de nasip olur inşallah
Zelihacelik Aytan aminn cok tesekkur ederiz insallah rabbim saglicakla versin sizede hayirli dogumlar diliyorum sag salim kucaginiza alirsiniz insallah🙏🏾
Babychucky Zelihacelik merhaba amh değerim 0.50 di menapoz yaşımın erken olduğunu yumurta sayımın azaldığını acilen tüp bebek diyor du doktorlar tiroid ameliyatı geçirdim tümör vardı yarısı alındı bu ameliyat sonrası değerler tiroid değerleri normal di bir tavsiye üzerine kalsiyum ihtiyacını karşılaması İçin keçi boynuzu pekmezi günde iki kaşık 3 öğün tükettim ve Hamile kaldığımı öğrendim keçi boynuzu pekmezini kullanın çok faydalı
Bfduam gulcingnlts hayırlı olsun bebeğiniz, Allah tüm meleklerle beraber onuda korusun. Normalde amh, fsh değerleri kaç olmalı hamilelik olması için?