MiniAzraa bence gitmelisin hastaneye benımde kasılmam sıklaşti doğummu yaklasiyor demek acaba adet ağrisi gibi ağrida var ishal de var

Kızlar bende 38+2 yın bugun sancı var gece az az gitti geldi iki gün önce devlette muaynem vardı bir haftan kaldı gelir demişdi ama dr. Ben stres yapmaya başladım dogum mu normali diye

Ysmyank kız erken doğar derler bir de:) benim de kız bayramda doğmasın diye dua ediyorum:)

Ysmyank Hint yağını 2 yemek kaşığı meyve suyuna karıştır ıc dedi ishal yapar isalde doğumu tetıkler dedi, çömelme yap, yokuş cık yürüyüş yap, cinsel ilişki ve eşin içine boşalsın doğumu tetikler dedi, perina masajı, sıcak dus kuvet varsa daha iyi dedı doldur gir suya, beline sıcak su torbası koy dedi..

Ysmyank hiçç açılmam yok Pazartesi sezeryan olcam çatım da darmış az kaldı korku fena sardı beni ne uyku kaldı ne bişi

Nur_mira Gözün Aydın canım bende 41+2 haftamda doğum yaptım Mayıs anneler hep gecikmeli doğum yapıyor 😂 5 günlük olduk 😍

Aysegolcuk aynen nazlı çıktı mayıs bebekleri 😊 şükürler olsun sağ salim aldık kucaklarımıza 😊 rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah