Elanur456 1ogrencianne bu aralar öyle yapıyorum tikadim kulagimi kimsenin dediğini takmamaya çalışıyorum 😄
Lylknt Elanur456 gerçekten kimsenin lafını takma kafana ye iç gez eğlen spor yap hayattan zevk almaya bak
Lylknt Elanur456 bende 24 yaşındayım daha çok gençsin ve kilon yok korkma emin ol kafandan kötü düşünceleri sildiğin gibi kalırsın
LeylaCan Elanur456 yaa benim kistlerimi yok etti, sayesinde hamile kaldım inşallah sizde size vesile olacak şeyi bulursunuz ya da rabbim tez zamanda nasip etsin cabucaak 😌😌
Elanur456 LeylaCan çok faydalı biliyorum zaten kullanınca iltihabi falan hep sokuyor banada faydası oldu çocuk dışında
Lylknt Elanur456 bnm de oğlum iki yıldan sonra oldu şu an 6 yaşında ve kızıma 8 aylık hamileyim üç yıl korunmadik oğlundan sonra ama olmuyordu sabır lazım
Nazlisezgin Elanur456 bende pkoyum normal yollardan olmaz dediler soğan kürü yaptım bide doktor pholıcaps vermişti yumurta geliştirici ikisini kullanıp düzenli ilişkiye girince tuttu :) soğan kürünü yaptığım ay hamile aldım