_Kubra_ Konak hastanesi ve adatıp a iki dr da seviyorum biri erkek sanki utanırım gibi geliyo bakalım napcam.
Arassss _Kubra_ yönleri tane ters benimki kızsa seninki erkek :) nuba göre ben senin ki ben pek anlamıyorum canım :) ben hepsini erkeğe benzetiyorum
Hatice12 Bizde 10+2yiz 18 Aralık son gün dedi doğum için 💞 Kendime nazar etmeyim bulantım yok çok şükür Bi iki kez sabah açken oldu leblebi yedim geçti iyi geçiyor şimdilik hamilelik 😊
Nil58 Hatice12 sabahları benimde yogun oluyor zaten ne yapsam geçirmiyor doktorum ilaçta yazdı nafile geçsin diye dört göZle bekliyorum
Gde1307 Bizde 9 haftalığız İzmir’den 🤗 bulantı azaldı gibi ama kasıklarımda ağrı var kramp gibi arada gelip gidiyor ve inanılmaz gaz 😐 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah güzel anneler 🤗
Nil58 Gde1307 benimde sol bacagıma girmeye başladı bu hafta canım bundan sonra olurmuş bulantıdan iyidir o ☺️
Cocomarshmallov 7 aralık gibi doğum dedi doktor, 12 haftalığız hala devam ediyor bulantılarım geçmek bilmiyor ☺️
Karakuzuu Cocomarshmallov benimde Doğum 7 Aralık gözüküyor 12 haftalığız. Sezaryen olacağım için Kasım sonuna denk gelecek 🤗
Nil58 Cocomarshmallov sende bendensin desene benimde geçmiyor diyorum ki ya 9 ay geçmezse yandım ben ☺️
Foto03 Nil58 2 gündür hiç istifra etmedim am hafif hafif bulantı oluyor ama çıkarmıyorum en azından 😄 bünyeden bünye ye değişiyor ya 😊
Karakuzuu Duygu02 ben 4 kilo verdim bulantı devam ediyor yedikten 5 dakika sonra lavobadan geri gelemiyorum
Nil58 Duygu02 bir kilo aldım sadece oda ödemde vardır vücutta yatmaktan şişlikte oldu bende kanama var diye gözüm korkup yattım.
NoorMoon Kızlar ben de de bulantı oluyordu. Ama Dün ilk defa kustum. 11+5im bugün. Var mı benim gibi durup durup sonradan kusan? :(
Nil58 NoorMoon benimde sonradan başladı canım 9.haftaya kadar hep bulanıyordu kusmuyordum şimdi kusmaya da başladım işimiz zor allah yardımcımız olsun 🙏
parasetamoll Nil58 benim de geçen sene bu zamanlardı çok iyi anlıyorum sizi hala aklıma gelince kötü olurum o dönem dinlediğim müzik dizi karşıma çıkınca hala kötü olurum benim Temmuz’da geçmişti inşallah sizlerin hemen geçer 😊
Ozan_esra Selam hamişler 🤰🏼🤰🏼 11+6 yız ☺️ 2li test yaptırdık çok şükür sonuçlar normal ve yüzde 90 kızımız olacak 👼👼💕
Nil58 Ozan_esra maşallah sağlıkla gelsin inşallah.ne zaman yaptırdın testi canım birde özelde mi yaptırdın