Nil58 Arassss evet hayırlısıyla sağlıklı olsunda cinsiyetler bizde sadece merak 😊 bulantın olmaması süper ben çok çektigim için özellikle sabahları herkesi kendim gibi biliyorum. Benimde ilk heyecanı başka oluyor 🙏
Arassss Nil58 bende kanamadan dolayı progestan kullandım bu hafta bıraktım şiddetli bel ağrısı yasıyorum bende
Nil58 Arassss kanaman ne zaman oldu canım senin genelde bizde de erkek çocukları kanama yapar derler. Benim çocuk rahimde yerleşirken kılcal damara denk gelmiş o yüzden olmuş demişti doktorum.korkumdan hep yattım zaten.
Arassss Nil58 10. Haftada şiddetli yürümeyi zorlaştıracak derece de bel ağrısı ve kanamam oldu bi nedene bağlamadılar strestendir dediler tedbir amaçlı başladılar 10 gün kadar kullandım bıraktım canım
Arassss _Kubra_ Sakarya okuduğum yer :) suan Kocaeli deyim bende tayinle yeni geldim,ama Doğumu Ankara da düşünüyorum 🙏🏻
Arassss _Kubra_ Ankara ya hemen geri döndüm ben oraya da atanınca benim için iyi oldu 😂 dediğin gibi kalan yerleşen çok arkadasım oldu🙈
Arassss _Kubra_ çok iyi yapmışsın 😂🙈 bende evlenip Kocaeli’ye geldim ama sevmedim en yakın zamanda geri Ankara’ya döncez🥺
Arassss _Kubra_ burda Farabi devlet hast gidiyorum suan kendim de sağlıkcıyım, Ankara da özele başlıcam .. Sakarya da sen hangi hast gdiiyosun