Menis21 edamutlukinali 4.3 te alttan ultrasonla zar zor gördü. 5.3 te karından ultrasonla gördü o zamanda 3 bin küsürdü betahcg. 6.3 te hem bebeği hem kalp atışını görüp duydum. O zamanda 40 binlerdeydi betahcg.
Yavuzum1202 Poncikim ilk çocuğum geç döllenme suan Yanımda ikinciside 3 hafta geç döllenme oldu suan 8+3 doktorum bende alıştı bu duruma
alyavetuna Yavuzum1202 😂😂😂her türlü istiareye yatılır merak ettiğiniz sorular itiyla rüya falı bakılır 😂😂😂
Cnsmrc Damla01 size bişey danışabilir miyim?? Sonra tekrar tahlil yaptırdınız mı ve yaptırdıysanız değerlerinizi hatırlıyor musunuz
Damla01 Cnsmrc yaptirdim 2 hafta 2 gune bir kan verdim. 2 katı artis gosterdi hep. Binküsürdü degerim kesem gorundu 5.haftamda. 7.haftada kalp atisini duymustm.
Sasahu Cansubursa benimki 262 çıkmıştı ilk adet günümden 3 gün sonra yükseldi tabi 13 haftalığız şimdi ☺️
edamutlukinali Cansubursa Cansubursa maşallah yüksek çıkmış duyduğum kadarıyla 2000 üzeri olunca kese gözüküyormuş. Herkesin midesi bulanacak diye bişey yok canım bünyeden bünyeye değişiyor doktor videosu izlemiştim o bu şekilde söylüyordu
Mervezngn zmrtcskn normal bence ama hamileliğin bu değerle bi ilgisi yok az olsa bile daha cok katlanarak gidiyor. Benim 11.22 di cok azdı bi kaç gün içinde 4 kat arttı. Önemli olan en az 2 kat artarak gitmesi