Cnsmrc Damla01 size bişey danışabilir miyim?? Sonra tekrar tahlil yaptırdınız mı ve yaptırdıysanız değerlerinizi hatırlıyor musunuz
alyavetuna Cansubursa adete 1 gün kala ruya görmüştüm rüyamda 256 çıkıyordu ogun emar cektirecektim rüyadan etkilenip kan verdim kan sonucunda 256 cıktı 😍
Askkokuluyavrum Cansubursa 30 la ögrendim 6 gün sonra 1080 2 gün sonra 2850 çıkmıştı 6000 kusurdu kese göründü
Minedy Cansubursa tamam 4 hafta 4 gün demek, 4 haftayı bitirmişsin 5. Haftanın 4. gününü yaşıyorsun demek yani 5 haftalık oluyorsun 😊
Cansubursa Benim adetim 3 gün geçti 1555 çıktı değer siz 5 haftalıken nasıldınız migde bulantınız başladı mı daha çok yeniyim bilgi verin lütfen
Yavuzum1202 Poncikim ilk çocuğum geç döllenme suan Yanımda ikinciside 3 hafta geç döllenme oldu suan 8+3 doktorum bende alıştı bu duruma
Mervezngn zmrtcskn normal bence ama hamileliğin bu değerle bi ilgisi yok az olsa bile daha cok katlanarak gidiyor. Benim 11.22 di cok azdı bi kaç gün içinde 4 kat arttı. Önemli olan en az 2 kat artarak gitmesi
Cansubursa Benim adetim 3 gün geçti 1555 çıktı değer siz 5 haftalıken nasıldınız migde bulantınız başladı mı daha çok yeniyim bilgi verin lütfen
edamutlukinali Cansubursa Cansubursa maşallah yüksek çıkmış duyduğum kadarıyla 2000 üzeri olunca kese gözüküyormuş. Herkesin midesi bulanacak diye bişey yok canım bünyeden bünyeye değişiyor doktor videosu izlemiştim o bu şekilde söylüyordu