Ben Temmuz 2016 evliyim. 2019 ocak 12 son adet tarihim. Bu iki tarih arasında 2,5 sene tam tamına bebek olması drlar sebepsiz dedi. Artık eltilerim üçüncülerini düşünmeye başlamıştı ki bi tanesi yapmıştı. Onun adına çık sevinmiştim ama kendi adıma büyük bi yıkım olmuştu onun gebeliğini duymak. Çünkü kaynanam en hassas zamanımda söylemişti onunla çocuk olmular diye dertleşirken ben ağlarken, o gülerek eltimin hamile olduğunu söylemişti. Yıkılmıştım iştee. Başına gelmeyen eltinimi kıskandın der der hayır onu kıskanmadım kaynanamın söylediği zamanlama çok yanlıştı. Eşimle tartıştık annesinin bana hassasiyet göstermemesinden dolayı olay büyüdü falan derken ben annemlere gittim kafa dağıtmaya. Ordan ablamlara gittim. Kendimi inandırdım artık bitti mine bebe mebe yok. Allah herkese vercek diye bişey yok dedim. Kafamda bitirmiştim. O ay aşırı göğüs hassasiyetinden şüphelanip ama yinede 2,5 senenin verdiği alışkanlıktan nasılsa çıkmaz diyerek test yaptım ve POZİTİF. Meğer eşimle tartıştığımız o ay, eltimin hamile öğrendiğim zamanda bende 4 haftalık hamileymişim. Epey uzun oldu. Kusura bakmayın. Bende buraya kolay gelmedim demek istedim. Şimdi 18+6 dan selamlarız sizi kızımla. Ümidinizi kaybetmeyin. Allah en doğru zamanda nasip ediyor.