Bu yazımı gebelik isteyipte türlü sebeplerden hamile kalamayan hemcinslerim için yazıyorum. 2016 ekimde evlendim. Bir sene karşılıklı çocuk istemedik eşimle borç harç klasik şeylerden. Sonra birinci yıldönümümüzde karar verdik. Bir ay iki ay üç ay derken baktık olmuyor. Bende bekarlığımdan beri adet düzensizliği vardı. Söktürücülerle oluyordu belki bir iki defa kendiliğinden oldu. Neyse 6 ay oldu halen bebek yok 😞 ilk ben gittim doktora klasik hormon testleri falan yapıldı, testler temiz. Ultrasonda polikistik over olduğumu söyledi. Adet düzensizliği ve dolayısıyla yumurtlama düzensizliğim vardı. Ne zaman yumurtluyorum ne zaman şansım yüksek hiç bilemiyordum. Bazen iki ayda bir bazen üç ayda bir adet görüyordum. Polikistik over teşhisinden sonra yaklaşık 4 ay İnofolic combi kullandım ama ben yine de bir fark görmedim. Derken bir yıl oldu halen yok bebek 😞 Eşime de muayene olmasını en azından aklımızda kalmamasını söyledim. Klasik sperm testi ve sonuç gayet normal. Bu sıralarda yok kuru incir yok şu yok bu derken son muayenemde doktor artık bana gelmene gerek yok infertelite (kısırlık) bölümüne devam ediceksin dedi. O kelime çok ama çok canımı sıkmıştı ama haklıydı da. 15 ay olmuştu. Bir hafta sonra bir hasteneden infertelite bölümüne randevu aldım. “Muayeneye bir gün kala”, (doktor test yaparken veya ilaç verirken hep gebelik var mı diye sorardı) kendim bir test yapayım da en azından yok hamilelik diyebileyim bir de onun testiyle zaman kaybetmeyim diye ucuzundan bir test aldım ve içimde en ufacık bir umut beslemeden test yaptım. SONUÇ POZİTİF!!!! İnanamadım. Silik falan da değildi çok net iki çizgi vardı. Elim ayağım titredi heyecandan gerçekten inanılmaz bir duygu. Hemen eşimin yanına koştum gösterdim o daha da heyecanlandı hemen gitti ikinci bir test aldı daha pahalı olanlardan. O da pozitif 😍😍 Biz yine ikna olamadık tabi 15 ay olmuş, hemen özele gittik bir kan testi beta hcg istedik ve sonuç yine aynı hem de en az 4-5 haftalık!!!!! 😍😍😍 Şu an 17. haftamızdan yazıyorum. Bir oğlum olacak Allahın izniyle... Evladın asla ayrımı olmaz ama bekarlığımdan beri hep oğlum olsun isterdim☺️ Elhamdulillah gönlüme göre verdi Rabbim. 🤲🏻 Çok fazla konuştum belki evet ama özetle diyebilirim ki; Sakın ama sakın ümidinizi kaybetmeyin ama çok da üzülmeyin bu konuda. Her şeyin kararını yalnızca Allah verir. Siz dua edin, dua edin, dua edin... 💜