Didemm91 tektanemmmm neden acaba herhangi bir Bilgi verdi mi ? Ben yeniden balık yağına başladım internette kilo aldırır yazıyor haftaya bakacağım umarım etki eder
tektanemmmm Didemm91 Benim en baştan geç döllenme idi 2 hafta geçen hafta bir haftayı kapattık ama bu ay bebeğim sıçtı😂😂keyfimin içine yani bir haftada 150 gr almış hanım efendi bana hamur işi kesinlikle yeme dedi muz ye dedi kaşar ye dedi soda iç dedi zaten yediğim şeyler bunlar da
tektanemmmm Meltemss_ 36 da çatı muayenesi mi oldunuz? Ben de 36 dayım haftaya da sadece nst de dedi acaba erken mi bakıldı size
Meltemss_ tektanemmmm suyum azaldıgı için 34. Haftamda bakıldı sızıntımı var dıye 2 cm acıklık cıktı ama sızıntı yoktu 3 gun hastanede yatıp taburcu oldum ama benım ikinci gebeliğim ilk hamilelikten kalıyomus sanırım acıklık
Didemm91 tektanemmmm benim de 140 gr almış işte 1 haftada . Ben de her gün muz kaşar yumurta süt yoğurt ne kilo aldırırsa göz ardı etmeden tükettim cmrts gideceğim bakalım kilo almış mı
Didemm91 Buss123 ben de şurup kullanıyorum unutmuşum nst çatı muayenesi derken söylememişim yarın sağlık ocağına gideceğim
Erenbatununannesi Didemm91 bende de gelişim geriliği vardı iki hafta süt ceviz muz et VS yedim onun dışında balık hapı kullandım iki hafta içinde bebek haftası ile uyumlu çıktı çok şükür
Didemm91 Erenbatununannesi ay çok güzel ben de gidip hemen balık yağı aldım hangisini kullanıyorsunuz balık yağı olarak ?
oglumvebenn tektanemmmm açıklık arttıkça çatı muayenesi kolaylaşıyor mu? Ben bir kez girdim sadece açıklık yoktu biraz zorlandım muayenede
oglumvebenn Didemm91 kan ilacını sağlık ocağına gidip yazdırabilir için doktora, bence ihmal etme canım , kanın düşükse hemen etkiliyor, benim düşmüştü yani
Didemm91 oglumvebenn kolaylaşacağını sanmıyorum canım ben çünkü ben bir açıklığa bakıldığında muayene oldum bir de çatı muayenesi oldum ikisinde de açıklığım yoktu ama ikinci daha kolay geçti 😊 tedirgin olup korkunca acıyor bir de muayene edenin tavrı önemli bence
Busearassu Didemm91 canım benim arkadaşada aynısı dedi doktor 1 hafta gerideydi bol bol et tüketti 😂😂😂
Didemm91 Busearassu ben ne varsa kilo aldıran tüketiyorum iyiydi son haftalara gelince bi haller oldu kızıma 😄 balık yağına başladım yeniden inşallah etkisi olur
Ozgul34 Didemm91 kilosu az degilki canım. Bir hafta geri olmasindanda hic bisey olmaz. Benimde öyle doktorum hic bisey demiyor.
Didemm91 Ozgul34 siz kaç haftalık kaç kilo oldunuz ? Benim de doktorum korkulacak bir şey söylemedi ama buraya bakıyorum maşallah tosun gibi bebekler var 😄