Seymalevent AyEr ben de yeni Anadolu hastanesine gittim bir kere uğraş hanıma karar veremediğim için bi daha gitsem mi diye düşünüyodum bir kaç kişiden daha olumlu cevap alınca büyük ihtimalle devam Edicem
Seymalevent AyEr 24 haftalık olduk inşaAllah siz normal mi istiyorsunuz sezeryan mı doktor ne diyor bu konu da bi yönlendirme yapıyor mu
AyEr Seymalevent normal dogum ıstemedıgımı ılk haftalarda dıle getırdım travma var cunku o da haftan gelsın net konusalım gecen gun dedı normal doğum onerırım dedı bende dedım hayır sezeryan ınsallah sezeryan olucam❤️🥰
Zeymen yigitalptb banada sormadan cevap vermiyor gibi geliyor ama genel olarak iyi.normal istiyorum ben ama net bişey söylemiyor 36 dayım şuan
Seymalevent AyEr yaa🌺hayırlısı ne ise o olsun inşAllah sağlıkla sıhhatle gelir Bebişlerimiz😌 doktor hakkında cevap verdiğiniz için teşekkür ederim inanın kararsızdım iyi oldu 🥰
yigitalptb Zeymen evet çok yoğunlar ondan sanıım. 38de çatı muayenesi yapacağım o zaman netleşir doğum türü dedi. Herhangi bir aksilik olmadığı sürece normal kabul ederiz dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı artık ☺