Tazeanneee1 Güzel anneler istanbul avrupa yakasında dogum yapanlar yapıcak olanlar hangı hastanlerde yaptınız fıyatlar nedir ve memnun kaldınızmı
T-24 Tazeanneee1 Beylikdüzü medilife hastanesi normal doğum yaptım. Normal 950 lira sezaryen 1950 liraydı
Trkmn Tazeanneee1 eşim fiyat almış geçenlerde ama yarım yamalak 😂 Sezeryan 2 gün hastanede kalınıyor 2.500 ama anestezi türünü sormamış😬 Normal doğum 1 gün hastanede kalınıyo 2250 epidural istersek +800 doktorum evden gelirse gece vs +300 🤦🏻♀️ Şuanlık normal doğum gözüküyor hemen hemen 3.5a gelcek bize Avcılar Medicana
TugbaClk Tazeanneee1 Merhaba Bahçelievler Meltem hastanesine gidiyorum. Normal doğum tek kişilik oda 1250 çift kişilik 1000 tl. Sezeryan doğum tek kişilik oda 1600 çift kişilik 1250 tl olarak fiyat verdiler.
Ozgur94 T-24 hastahaneler arası nasıl böyle fiyat farkı olur ya aklım almıyor kolan hastanesi normal doğuma 2150 istedi sezeryana da 3500 ciddi ciddi medilife transfer olmayı düşünmeye başladım. Hastahanenin doktorların ilgisi nasıl medilife da
Tazeanneee1 Gaziosmanpasa taraflarında fıyatlar ucuk sizin fiyatlar buraya göre ıyı burda 5000 5500 arası
T-24 Ozgur94 Benim gebeliğim risk grubundandı kan sulandırıcı iğne kullanmak zorundaydım beynime pıhtı atması sonucu bu şikayetimi dile getirdim ve beni yönlendirdi gereken bölümlere hastaneye başladığımda 10 haftalık gebeydim tanıdık vasıtasıyla başladım hastaneye kendim küçükçekmece de oturuyorum uzak bana ama doktor memnuniyetinden dolayı yol bana zor gelmedi öğrenmek istediğim her konuyu detayıyla anlattı 39 haftamda sancılar dolayısıyla muayeneye gittim 1cm açıklık olup evime yolladı ertesi akşam gittiğimde doktorum yaptırdı cumartesi gecesiydi tereddütsüz geldi ama ekstra ücret karşılığında aynı şekilde ebe de cok yardımcı oldu zor bir doğum oldu sancılarımı bazen ebemle beraber çektim odada tabiki bu durumlar kişiden kişiye değişiklik gösterebilir
T-24 Ozgur94 Normal doğum 950 liraydı sezaryen 1950 liraydı isteğe bağlı sezaryen 2350 liraydı 21 nisan gecesi doğum yaptım ücretler bu şekildeydi değişiklik oldumu bilemiyorum
Seymalevent AyEr ben de yeni Anadolu hastanesine gittim bir kere uğraş hanıma karar veremediğim için bi daha gitsem mi diye düşünüyodum bir kaç kişiden daha olumlu cevap alınca büyük ihtimalle devam Edicem
yigitalptb Bağcılar medicine hastanesine gidiyorum. Yeni fiyat aldım. Normal doğum 1500 Zorunlu sezaryen: 2000 Epidural: 650
Gamzehyl yigitalptb hangi doktora gidiyorsunuz ve doguma kendi doktorunuzu isterseniz ne kadar ucret talep ettiklerini ogrendiniz mi ? @yigital
yigitalptb Gamzehyl Tea Tavadze doktorum. Doğum mesai saatleri dışında gerçekleşirse nöbetçi kim varsa o giriyormuş doğuma hastane politikası gereği.
Gamzehyl yigitalptb bende o hastaneye gidiyorum doktorumla gorustum sizi istersek nasil oluyor diye maddi bir kulfeti oluyor dedi bir daha ki muayenede muhasebeyle gorusecegim
yigitalptb Gamzehyl hımm ben de sorayım o zaman. Sizin doktorunuz kim memnun musunuz? Tea hanım çok tatlı bir insan genel olarak memnunum ama sormayınca bir şey söylemiyor gibi geliyor bazen bana. Çoğu şeyi kendim takip edip hatırlatıyorum