Srnkrbrn [silindi] dediğim gib kuzum parol pek işe yaramıyor benim doktorumda parol vermişti ama cok cektm ben o bide mide bulantısı mide yanması buzluga dograyıp patates koyuyorduk sonra eşim sarıp koyuyordu basıma sıkıyordu o sekilde dindiriyorduk biz bi dene istersn doğal sonucta ilaç da içesi gelmiyo insanın yavruma bişey olur korkusuyla
Uurbsra [silindi] tamam burda vakit kaybetceğine doktoruna gitsene burdakiler nası bi çözüm bulablir tansiyon çok tehlikeli hamileykenn
Sinembuse Deep sea spa massage canim bu migren taşı benimde bu dönemlerde agrım oluyordu ağrıyan yerlere sur ve uyumaya çalış bana cok iyi geliyordu enazindan azda olsa kesiyordu agrimi naneli bi taş baya yakıyor ama faydası oluyor eczanelerde oluyor .
Pnrarvn [silindi] buz ve yemeniyle sıkma yöntemlerini uyguluyorum ben ama doktor dayanamıcağın kadar kötü olursa hastaneye gel serum takalım dedi istersen doktoruna git rahatlatırlar
Yarenhilal [silindi] canim gecmis olsun ben migren hastasıyım sana sunu soylim karabiberi bi beceteye dok. Onu kolonya ile islat tülbent le basina sar daha hafif oldugunu goreceksin rabbim sifa versin
clmmmmm [silindi] canım âktarlarda farmasinin at kestaneli bi kremi var onu kullan faydasını görürsün inşallah. bizde kullanıyoruz baş agrısına bire bir
Btlersy [silindi] baş ağrısına biberiye çayı cok iyi geliyor ama dr a danısın gebelikte kullanımı bilmiyorum