Canoglumbenm Kızlar indirim gelmiş tekrardan 740 tlden 620 tlye inmiş. İndirim bekleyenlere duyrulur 🤗🤗
titebouille Canoglumbenm Heralde ara sıra geliyor indirim çünkü ben 2 ay önce aldığımda yine fiyat böyleydi.. 700lirayı göze alanlar varsa bunun beyaz lakesini alın derim..Ben aldım koku falanda kalmadı hatta silmedim henüz..😊
uslukizinannesi Canoglumbenm https://i.hizliresim.com/NL6dq5.jpg ben de hepsiburadadan 1 ay önce falan aldım çok güzel ve çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum heyner değil babycom marka ama mantık aynı tavsiye ederim Herkese
Srnkrbrn Canoglumbenm bende bundan istiyorum ikeada incelemiştik güzel kullanıslı bi besik ama interntten almak bilmiyorum içime sinmiyor normalde o kadar da cok alısveriş yaparm intternettn
Canoglumbenm Srnkrbrn benim kuzenim aldı bunun aynısı gayet memnun canım. Burdan alanlarda var. Gerçekten memnun herkez. Sorunsuz geliyormuş evine kadar
Srnkrbrn Canoglumbenm ikeada cok yakın kuzum ondan yani ama fiyat 500 civarı düşerse alırım ikeadakiler pahalı buna göre 😊
Canoglumbenm Srnkrbrn 2 hafta önce 550 ye düşmüştü alamadım kaçırdım fırsatı. Yine büyük indirim gelir inşallah
Canoglumbenm AyEr aynen canım buda hepsiburadan. İndirime girmiş diye paylaşayım dedim. İndirim bekleyen bir kaç kişi vardı. Aynen çok güzel beşik
Canoglumbenm Haribo42 benim kuzenim aldı bundan canım. Tamamen doğal bu boya cila hiçbirseyi yok. 3 kademeli bu. Korumalığıda aşağı yukarı ayarlabiliyorsunuz. Uyku setleri de istediğin renk var. Hepsiburada da bir bak istersen canım
Canoglumbenm Haribo42 şimdi baktım da canım bebekonfordakilerin boyu küçük 60x90 cm. Bunlar 60x120 cnm
Canoglumbenm titebouille aynen indirim arada geliyor canım çok hoşuma gitti benim. Beyaz lake olanı alcam bende çok güzel duruyor