seymakumatarnsf Merhabalar. 16+6 haftalığım. Kusmalarım geçti ama midem sürekli rahatsız. Sürekli bir kaynama ve yanma. Benim bildiğim daha ilerleyen haftalarda çıkıyor diye biliyorum. Benim yaşadığımı yaşayan ve çözüm bulan var mııı????
Neseozkan seymakumatarnsf canım ılık süt iyi geliyo bana rennie çiğneme tabletinden de çiğneyebilirsin bebeğe bi zararı yok günde 4 defa
Esramese seymakumatarnsf benim 5haftada basladi yanmalar kusmam yoktu ama yanma yoğun gelirse tutamazdm doktora söyle surup veriyolr canim dindiriyo
Depresif_polyanna seymakumatarnsf canım önceden benim gibi mide sorunun varsa o devam ediyor genelde. Benim problemlerim geçmedi arttı diyebilirim.insallah doğumdan sonra geçer.
seymakumatarnsf Neseozkan Harikasın. Teşekkür ederim🙏🏻Kusmam geçmesine rağmen mide düzelmiyor. Belki de önceden mide sorunum olduğu için olabilir😳
Misskokulumm seymakumatarnsf korkma canım hamilelik boyunca normal mide sorunu 18+6 oldum hâlâ ara ara kusuyorum midem bazen bir yanıyor anlatamam 😖
Burcu92 seymakumatarnsf canım bende senle aynıyım. Hep küstüm onlar hafifledi bu sefer yanma başladı yanma olunca da doğal olarak tekrar kustum. Bende reflu vardı. Gaviscon kullanıyordum. Bu yanmalar için gece dayanamayıp acile gittigimde hamilelik gastriti dendi . Dr uma söyledim miğde koruyucu verdi famodin sabah akşam ac karnına içiyorum. Migdem kötü olmaya başlayınca da gaviscon içiyorum. Bir dr una danış istersen . Geçmiş olsun.
seymakumatarnsf Burcu92 Galiba benimde öyle. Zaten hamilelikten önce gastritim vardı. Şu anda beni en çok zorlayan mide gerçekten canım.
seymakumatarnsf Burcu92 hayır. Şu anda bana bir tek Rennie verdi. Biraz iyi de geliyor açıkçası canım
seymakumatarnsf Salmanc Ah var ya bana da bir tek o iyi geliyor Rennie dışında😂yanımda hep sakızla dolaşıyorum😂
Burcu92 seymakumatarnsf anladım canım dayanamadigin zaman gidersin dr a ona gore belki seni rahatlatacak birşey verir. Bende ilk başta renine içiyordum sonra etki etmemeye başladı. Şu an bana da gaviscon çok iyi geliyor .