semrakarahan AyEr yaa benimde oyleydi erken dogum riskim vardi yattim oyle cok sukur bitti riskim vaktinde zamaninda hayirlisiyla aliriz kucqgimiza insallah
semrakarahan AyEr canim smdi 33 dun demi dayan 2 hafta falan sonra yavas yavas cikarsn bnce bnm evim 4. katta asansor yok bn merdivenlerde dogrucam sanki bide kotuki merdivenlerimiz riskim varken bnde hic inemezdm bunalirdm evde
Canoglumbenm AyEr canım karbonatlı suyla siliyorum içini. Kovanın içine su koyup içine karbonat koyuyorum. Sonra bezle siliyorum heryerini. Bakterileri de öldürüyor hem. Rafları da çeşmede yıkıyorum cifle tertemiz oluyor. Buzdolabının dışını da cifle siliyorum kuruluyorum bembeyaz oluyor 😊😊
Burcuveburcum AyEr 3 yaşındaki kızıma kahvaltı yaptırma çabası,evi toplamakla uğraşmak mesela bgn hava serince ütüye müsait🙈kızıma öğlen yemeği yedirme çabası dışarda oynamaya çıkmak eve gelip iftara yemek yetiştirmek akşam yemeği çay Faslı ve kapanış😂
PrenssAnnesiiii AyEr çok sıkıldım yatmaktan ya 😒😒 ayaklandım valla sorucam doktoruma haftaya kontrolüm var artk ayaklanablrmym dicem