Cansumus Kuzeyzeynep bence en iyisi calışmak yatınca daha çok hasta oluyorsun canım yerinde olmak istwrdim 🐾🌈
Zeynepzeze Sabah kalkıyorum biraz, televizyon izleme, kitap okuma. Sonra evi topluyorum temizliğe dalmayı çok istiyorum ama korkudan detaylı bir şekilde yapamıyorum 😞😞 Yemek hazırlıyorum, canım isterse dolaşıyorum öyle geçiyor gün.
Alarasel Mom72626 iyi yaptn valla bnde işte başlıcam artık çocuk olunca daha lazm olcak inşAllah baklm🤗😃
AyEr Mom72626 ya kıyamam canım benım benjmde annem gelıcek 5 gun sonra cok sukur o halledıcem tutma dedı kadın
Mom72626 AyEr ahhh bu annelerimiz olmasa ne yapardık 🥺😀 kıyamam sabah bana yardımcı bayanı getirdi idare et şimdi temizlensin Ramazan’dan sonra bebeğin Odası gelince ben herşeyini yapacağım dolaplarını bazalarını seni Doğuma herşeyin hazır sokacağım kendine dert etme diyor ❤️🥰🥰🙏🏻😀😀
semrakarahan AyEr yaa benimde oyleydi erken dogum riskim vardi yattim oyle cok sukur bitti riskim vaktinde zamaninda hayirlisiyla aliriz kucqgimiza insallah
pptya01 39 da işi bıraktım son haftalar evden çalışıyordum yazılım destek veriyorum işi bırakınca rahatladım kasılmalarım azaldı. Çalışırken de fırsat buldukça kalkıp temizlik çamaşır yemek uğraşıyordum şimdi de öyleydi ki 2 gündür muhteşem 3lü bizde. Doğurcam diye geldiler doğuramıyorum diye baskı yapıyorlar işim gücüm onlara benim elimde olmadığını anlatmak
Canoglumbenm AyEr merhaba canım 🤗 valla bu aralar yavaş yavaş temizliğe başladım. Bugün kalktım kahvaltı yaptım. Sonra banyoyu temizledim. Balkonu yıkadım 😊 paspaslar vardı onları makineye attım yıkandı serdim. Bebeğin kıyafetlerinin etiketlerini kestim katladm dolaba koydum. Şuan oturuyorum gelin evine bakıyorum 😂😂 yarında buzdolabını temizlicem. Yavaş yavaş yapıyorum hergün temizliği. Bayramdan sonrada halıları yıkamaya vereceğim
AyEr Mom72626 İyi ki varlar allah basımızdan eksık etmesın benım annem aydında ve daha cok genc 38 yasında 😊
seyma281015 AyEr evin ne ütüsü bitiyor ne temizliği. Yemekdi falandı kızımla ilgileniyorum parka çıkarıyorum derken öyle çabuk bitiyor ki gün
Hilayse AyEr sabah eşimi işe gönderiyorum kan ilacimi içip yavaş yavaş kendime kahvaltı hazırlıyorum güzelce evimi havalandiriyorum el önünde toplanacak şeyler varsa topluyorum sonra oturup bı saate yakın kitap okuyorum öğle arası eşim geliyor onunla ilgileniyorum öğleden sonra bebeğime sesli kitap okuyorum bazen kuranı kerim okuyorum bunlar dışında kariyer için İngilizce çalışıyorum 5ten sonra eşim eve geliyor bı saat onsuz yapamadığım işlere yardım ediyor Ramazan olduğu için o dinlenirken bende iftara hazırlık yapıyorum iftar sonrasında beraber yürüyüşe çıkıyoruz eve gelip çay kahve içerken ortak belirlediğimiz bi film veya yabancı dizi izliyoruz gece 12 1 gibi sahur yapıp yatıyoruz :)
AyEr Hilayse ne kadar guzel benım esım oruc tutmuyor 4 de gelıyor ısten ve bırlıkte yemek yapıyoruz artık bende dısarı cıkıp yuruyus yapmak ıstıyorum ama yaska😔
Canoglumbenm AyEr canım karbonatlı suyla siliyorum içini. Kovanın içine su koyup içine karbonat koyuyorum. Sonra bezle siliyorum heryerini. Bakterileri de öldürüyor hem. Rafları da çeşmede yıkıyorum cifle tertemiz oluyor. Buzdolabının dışını da cifle siliyorum kuruluyorum bembeyaz oluyor 😊😊