Belinay03 semrakarahan aynı durumdayım banada fitil verdi ama bi etksi olmadı Sirkeli su denycem birde
Cerenyrt semrakarahan burda görmüştüm normal doğumda olabilirliği varmış 🤷🏻♀️ Kesin bilgimi bilmem.. ben sezeryan olacağım için araştırmadım..
semrakarahan Naniii canim bi andada oluyor enfeksiyon tekrar yaptir bnmde hic olmazdi bi anda cikti bidaha da gitmedi
Sibella86 Benimde hiç geçmeyen enfeksiyonum var 15 günde 1 tahlil ve kültür veriyorum bu sefer düşük çıktı ilk defa koku, yanma falan yok ama. 2 kutu prunol içtim sabah öğle akşam monurol 4 şaşe bakalım bu sefer ne dicek doktor
Seymagrgn Naniii baslangıcı olabılır ılerlemeden hemen git doktora idrarda tahlilde cıkıyor hemen varsa
Naneliseker01 Benım de kültür de cıkmıs , bugun başladım antıbıyotık ve o tek kullanımlık şase ; doktoruma guvenıyorum iç diosa bıldıgı vardır 🙏🏽
Hsnanr AyEr ben bu ara sancı oldu dıye gıttık direk ilaç verdiler de içmedim bol su tüketmeye çalışıyorum valla canım
AyEr Hsnanr benım ılk baslarda cok sancım oluyordu doktor enfeksıyonun cok fazla ılacı kullandım kesıldı sonra bolca su tukettım cok sukur sımdı ıyıyım
Arzuss Naniii merhaba mantar olabilir doktorunuzla görüşün . İdrar yolu enfeksiyonu mu diye anlamak istiyorsaniz da muhakkak idrar kültürü yaptirin. Bir bardak suyun icine bir kasik elma sirkesi koyup ictim ve bol su tukettim cok sukur enfeksiyon gecti. Kultur de yaptirin ki en saglikli sonucu alabilesiniz.