Askkokuluyavrum Hafsamm zaten o çocuğun altını niye bu değiştirir böyle anne Babanne nasıl izin verirler ya bide üvey amca kan yok can yok arada
Hafsamm Askkokuluyavrum gerçekten çok geniş aile öz amca bile olsa uygun değil ki dediğin gibi üvey olması da cabası 😖bu ailede eksik olan şey edep kimin eli kimin cebinde belli değil
Askkokuluyavrum Hafsamm dur bakayim ulaşabilir miyiz Müge bizi programa çıkarıyormuş 😬 happymom kullanıcıları diye
Askkokuluyavrum Hafsamm aynen öyle canim kimse benim çocuğumun altına bakamaz benden başka adamı kopek gibi dalarım ya 👹
Hafsamm Askkokuluyavrum tabi canım düşün ki babalar bile değiştirmezken sen kimsin yahu 🤷🏻♀️ Bu devir mahvetti herşeyi babana bile güvenmeyeceksin kelimeleri türedi 😔 allahım eşiğimizden beşiğimizden korusun🤲🏻
Hafsamm Askkokuluyavrum kız seyirciler çok dikkatli ben çoğu şeyleri onlar sayesinde tekrarını yayınladıklarında fark ediyorum mırıldananları falan Özkan’ın pis bakışlarını hayli yakalayıp bildirmişlerdir die düşünüyorum 👀
Askkokuluyavrum Hafsamm dur bakalım Müge’den kaçmaz hissetmiştir de ay nasıl kaçırdım ya 😒 o ara buraya foto yüklemekle meşguldüm 😒
Hafsamm AkileUqur Evt canım biliyorum üvey bile değil ama öyle adlandırılıyor ya dış kapının dış mandalı hödük
AkileUqur Hafsamm aynen cnm.. bebeğin annesi Sevcan da çok tuhaf çocuğu kaybolmuş duvar gibi.anne gibi anne yırtar ortalığı.. midesiz bunlar. Allah başımıza vermesin
Hafsamm AkileUqur aynen canım ya benim yavrum kaybolacak sakin kalamam 😞 hamile bide ya rabbim işte biz çok istediğimiz halde bir şekilde olmuyor ama sınav hepsi onları da evlat olmak ile ve evlatları ile sınıyor. Olan masum çocuklara oluyor