Askkokuluyavrum https://hizliresim.com/nbVpPV Öyle çok etkilendim ki Allahım isteyen herkese su mübarek günler de bir evlat nasip etsin 🙏🙏🙏🙏 Kimsenin kucağı yüreği boş kalmasın 12 yıllık evli olan çift maddi durun yetersizliği sebebi ile tüp bebek icin Müge anliya başvurmuş İnsAllah onlar Ve onlar gibi yıllardır bebek bekleyen her çiftin evladı olur Rabbimin duası üzerinizde olsun 🙏🙏🙏
AkileUqur Askkokuluyavrum bayılıyorum şu kadına ya 💞💞💞 ne kadar güzel bı iş yapıyor.. ülkemize başkan olsa keşke 😂😂😂😂
Sahreyldrm Askkokuluyavrum eminim ki çok zor bi durumdur canım ben iki senelik evliyim geçen sene doğumdan bir ay sonra kızımı kaybettim 11 ay oldu doğum yapalı şimdi hamileyim ama o kadar heyecan yasayamiyprum içimde hep bı korku var Allah'ım hiç kimsenin kucağını boş koymasin her önüne gelen daha bişey yok mu diye soruyor biz bir yılda bunları yaşadık kim bilir 12 yılda neler yaşadılar Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin isteyen herkese yanında da bizlere ❤
Mlssa Askkokuluyavrum Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın üzüntülerini düşünemiyorum bile gerçekten çok üzücü..Bu mübarek günlerde Allah hem onlara hem de bebek isteyen herkesin dualarını kabul eder inşallah🙏🏻🌸
Elena4 Kizlar o olayi izlerken bise farkettim bilmiyorum sizde farkettiniz mi l? Muge hanim bebek isteyen kadinin yanina oturdugunda ozkan arkasinda kaldiya ne bicim sapik sapik bakiyordu saclarina sirtina degil mi? Oylece süzdü pislik
Askkokuluyavrum Elena4 aaaa hic dikkat etmemişim kizzz gözünden de bi se kaçmamış tekrarını izlicemm o ara foto çekip buraya atmakla meşguldüm 😬 tuh ya
Hafsamm Elena4 ya bende fark ettim 🥺 pislik ya kadını resmen yedi yuttu 😧 aceba seyirciler rejiye bildirmiş midir? Valla bence Müge’ye böyle bakan yeğenin altını değiştiren birisi 😓 ay korkunç ya😔
Askkokuluyavrum Naneliseker01 olayı çözemedim gitti kimin eli kimin cebinde kim kime ne yapıyor bilinmiyor ama çok çok itici bir durum Ve o çocuğun yaşadığına artık inanmıyorum ben 😔😔😔 Allah böylelerini ıslah etsin insan ne ister küçücük çocuktan nasıl nefis uyanır yarabbim deliricem
Askkokuluyavrum Sahreyldrm Rabbim sana da büyük sabır versin canim çok çok zor Allahım kimseyi bununla sınamasın Gelecek olan evladına sağlık sıhhat diliyorum
Askkokuluyavrum Hafsamm zaten o çocuğun altını niye bu değiştirir böyle anne Babanne nasıl izin verirler ya bide üvey amca kan yok can yok arada