Minikpirincim Bugun ebebek'e gittim citcitli zibinlar 8 liraydi ve 5 al 4 ode vardi. Bilginiz olsun 😊
Aysealty Kızlar defacto da bebek ürünleri cıkarmaya baslamıs ben cok güzel tulumlar aldım 5li set seklinde önlükler eldivenler falan kumaşlarıda çok güzeldi ben aldıgımda 2.ürüne %50indirim vardı cok uyguna geldi penye battaniyeleriyle takım yaptım hep☺
Burcuk Minanin_Annesi şunu söyleyebilirim ebebek ten bi şey alacağın zaman aynı ürünleri hepsiburadadan da bak sepete ekle son fiyata bi bak 😉
Babyinlove MucizemiBekliyorum bugün babymallde de bebek arabalarında indirim var canım bak 1609 a düşmüş xlx modeli , xx modelide 1679 . Ben siyahını almıştım baktım babymall de yok siyah
Minanin_Annesi Babyinlove pazar günü philips avent de giriyormus bu arada göğüs pompası vardı sanırım
MucizemiBekliyorum Babyinlove çok tesekkurler baktim simdi ama eşim illa görerek alalim diyor 🙂 ikisinin arasinda ne farklar var biliyor musunuz?
Lamelif Babyinlove o modelde puset olarak yatay olarak ayrıca kullanılıyor mu yani hastaneden çıkarken koymak için ???
Babyinlove Lamelif hem puseti var yanında hem yatay yatağı . Evet canım bende pusetini hastaneye götüreceğim
Babyinlove MucizemiBekliyorum hiç bir fark yok canım birisi yeni üretim sadece tabi bencede görmeden alma 🙂 git yerinde gör öyle al
Ilkannelik MucizemiBekliyorum bahsettiğiniz bebek arabasi sanırım ama modeli kaçırdım sanırım tekrar yazabilirmisin?😊
Lily Babyinlove ayy ben de galiba o arabadan almak istiyorum🙈 pazar günü eşimle ebebekteydik gösterdim inceledi ama daha erken diye almadık. Olmazsa 22sinde indirime girince alalım artık fiyatı çok iyiydi çünkü😊 söylediğiniz çok iyi oldu teşekkürler 😊
GksuGlbaheTural Baby mall de indirimler var , 5 li banyo seti 59.90 a düşmüş mavi,pembe ve şeffaf rengi var Bebek arabalarında indirimler mevcut 👍🏻👍🏻