Minanin_Annesi Kızlar bu postta Aldıklarımizi indirimde olan ürünleri birbirimizle paylaşalım mı? internet sitesi,bebek mağazaları vs. Uyguna aldığımız ürünleri paylaşıp birbirimize faydalı olabiliriz 🤗
Burcuk Minanin_Annesi şunu söyleyebilirim ebebek ten bi şey alacağın zaman aynı ürünleri hepsiburadadan da bak sepete ekle son fiyata bi bak 😉
GamzeMedik Waikiki uygun kızlar,kalitelide ürünleri,daha tarz bişeyler isterseniz h&m de güzel ve yetişkine göre daha uygun Bebek bölümü. Ebebek de zıbınlar ve genel ihtiyaçları için uygun 😊
Ilkannelik Semirayldrm1 içe da yeni dogan hastane çıkışı olabilecek file icin de takımları mevcut hemde 5parca si 20 tl gibi bir fiat ve %%pamuk ürünler gayet güzel modelleri var. Uyku tulumları bile 12 tl . Ebebek tekstil ürünleri gayet uygun ay sonuna kadar her gün belli ürünlerde indirimler var takip etmek lazım. Civil de bayağı indirim var .
Minanin_Annesi Bugun bu ürün 9.95 yazıyordu kasada 5 tl ye düştü almak isteyen varsa lc waikiden alabilir 😊 internet sitesinde kalmamış ama http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/AZ/urun/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Takim/3010724/549625
Ilkannelik Minanin_Annesi sitesini kontrol edin çünkü ihtiyacınız hangi ürünler bilemem. Ordan bakmanız daha sağlıklı olur.
Ilkannelik Minanin_Annesi trendyol da civil sayfası ni kontrol edin ordaki fiyatlar site fiyatlarıyla aynı ve çok alışveriş yapacaksanız 90 tl üzerine ücretsiz kargo var 😊
Babyinlove E bebekte pazar günü kraft indirimiyle 2300 liralık bebek arabasını 1655 e aldık 💃 twister xlx modeli çok beğendik ve kullanımı mükemmel 🙂 22 sinde tekrar düşecekmiş bi bakın derim kızlarr 🤰
Lamelif Babyinlove o modelde puset olarak yatay olarak ayrıca kullanılıyor mu yani hastaneden çıkarken koymak için ???
Lily Babyinlove ayy ben de galiba o arabadan almak istiyorum🙈 pazar günü eşimle ebebekteydik gösterdim inceledi ama daha erken diye almadık. Olmazsa 22sinde indirime girince alalım artık fiyatı çok iyiydi çünkü😊 söylediğiniz çok iyi oldu teşekkürler 😊
Minanin_Annesi Babyinlove pazar günü philips avent de giriyormus bu arada göğüs pompası vardı sanırım
Pinarsalih Babyinlove e bebeği takip edin ben ordan mamajo marka tekli elektrikli göğüs pompası aldım iki üç hafta oluyo tabiki 160tl idi
Lily Trendyol soobede çok güzel indirimler oluyor. Trendyolun genel olarak bebek ve anne ürünlerinde indirimler güzel oluyor. Onun dışında şu sıralar mango indirimde. Lcw nin yeni doğan ürünleri çok güzel h&m çok güzel ama o bi tık pahalı bu söylediğim markalara göre. Böyle işte🤷🏻♀️😊
SemaNurSoy97 E bebekte bugün bezlerde indirim var 50 adetlik yenidoğan 11 tl ben 2 paket siParis ettim 28 şubata kadar devam ediyor indirim her gün değişik şeylerde var takip edin derim uygulamayı indirip
Symhm E bebekte sadece kıyafetlerde %28indirim var ikili patkli taytlar 22.50 den 6 lira ya almıştım pazar günü