Aygl esim dustam cikti heryeri islakmis yine her zaman ki gbi bu arada banyomla lavabom ayni, paspasini da makineye atmıştım sonrasinda ben lavaboya girdim tam çıkacakken ayagim kaydi popomun ustune düştüm destek almak icin biyerden tutunayim derken kolumu da zedeledim galiba moralim acayip bozuk ciktim esim noldu suratin bembeyaz olmus dedi soyledim napiyim şimdi diyo gelde öldürme bisey olmusmudur ya cidden hala elim ayagim titriyo 30 haftaligim bu arada
Mom72626 Aygl canım haftandan büyük sert düştüysen doktoruna ulaşabiliyorsan yaz. Bebeğin hareketler nasıl ?
Demirinannesi1 Aygl canım ağrın falan varmı karnının ustune düşmediysen bi problem olacağını düşünmüyorum ama, inşallah yine de olmamıştır çok geçmiş olsun, kendini kotu hissediyorsan bi acile git baktır icin rahatlasın
aysegulveminigim Aygl agrın veya kanaman varmi boyle durumlarda emzikden düser diyolar bence bi acilden baksinlar kontrole git
Aygl Mom72626 hareketlerinde sorun yokta cok kotu korktum hala titriyorum karnımın ustune dusmedim popomun ustune dustum ama yarin sabah gitcek doktoruma insaAllah bisey olmamistir dua edin 😭
oglumvebenn Aygl bir şey olmamıştır inşallah Canım, ben de 35 haftalıkken trafik kazası geçirdim baya sarsıldım, ama kanama ağrı olmadı, bebek de hareketliydi, acile gittik ama çok şükür etkilenmemiş bebek
Aygl Ssraa yarin sabahtan gidicem bu gece uyuyamadim ben artik stresten 5 dk hareket etmese aklima neler gelir ay dua edin bisey olmasin 😭😭
aysegulveminigim Aygl allah buyuk senide bebeginide korusun mübarek günlerin hatrina bebegi kaybetme duygusu cok kotu bi duygu allah korusun canim
oglumvebenn Aygl yine de doktorunuzu arayıp bi danışın veya acile gidin, çünkü ne olur ne olmaz, nst ye almışlardı beni hemen bebeği kontrol için ve sancı vs var mı diye
Aygl oglumvebenn arasam sabah gel dicek biliyorum o yuzden sabahtan gidicem hemen kanama agri yk hareketleri de var inşaAllah etkilenmemistir ya
Ebruliiii Aygl inşallah bişeyin yoktur canım çok kendini stres yapma ama eşinede ders ver yoksa bile akıllanması gerek senin kadar oda dikkat etmeli Yoksa bile agrım var de götüesün hastaneye
Aygl Ebruliiii salak nasil sinir etti beni hem soruyo hem napiyim diyo geldi yanima simdi canin cok mu acidi kötü mu dustun o kadar nasil düştün diyo sacma sapan konusma git basimdan merakını gidermek icin soruyosun resmen dedim
Ebruliiii Aygl allahım korumuş inşallah hiç bişey olmaz sıkma canını.ama onada geçtiğini belli etme azcık vicdan yapsın 😒 bidaha ıslak bırakmasın ayak altını senin için teklike oluşturcak şeyleri kaldırsın elin altından
Tubammm Aygl ayy geçmiş olsun canım birşey olmamıştır inşallah bende dün oruç tutmuştum kan verdim sonuçları doktoruma gösterecek ken doktorumun yaninda yere yığıldım bayilmişim çok korktum ama şükür bebegin biseyi yokmuş
Aygl Tubammm ay Allah korumus ya dua edin banada bisey olmamistir insaAllah cok korkuyorum aniden nasil düştüm kaydim anlayamadim 😐