oglumvebenn Rabia2019 evet ben Başak burcuyum ve ben de hiç hoşlanmıyorum dokunulmasını, hele de eşimin akrabaları dokunduğunda sinirlerim bozuluyor 😅
Srfn11 etugce İlk kez duydum boyle bsyi ama yapinizdan dokayi herkesle micmic olmak zorunda deil kmse tabi o yuzden size birazcik ters geliodur ama sanmiorum izniniz olmadan gelipte kmsenin karninizi ellicegini.
etugce Srfn11 kimse ellemedi zaten huyumu bildikleri için ama herkes elletmeye çok hevesli olunca insan kendine bir sönüp bakıyor :)
Sengulkrgz etugce yedi kat yabanci tabikide dokunmasini sevmem izin vermisim gibi ellemesin sagimi solumu yani ama esim.dostum.akrabam.yakinlarim ellesebilirler 😁😁😁
Mom72626 etugce ben de 25 haftalığım genel de bende sevmiyorum okşanmasını sevilmesini . Kıskanç değilim ama bir kere seversin her gördüğünde elli kere dokunan var
etugce Mom72626 hah işte benim de bahsetmek isyediğim buydu asljnda kıskançlık gibi bir şey değil bu, benim ve eşimin derken kişisel alan tanınmama durumundan bahsediyordum görür görmez kamuya açık göbek olarak görüp elleri uzatmak 🤓
etugce seyma281015 orası öyle tabi sevmeseler istemezler ama ne bileyim işte temas olayından çok hoşlanmıyorum sanırım :)
etugce efsanee_ hahaj ya omu kişisel alan olarak yazmak istedim ama uzun uzun anlatmamak için kısalttım, aonuçta onun ve benim çocuğum 🤓 her görenin böyle ayy hamile misin diyip göbeğe dokunma isteğini yadırgıyorum, kişisel alana müdahale gibi geliyor 🙈
etugce Weewe ben instagramda hikayelere bir karikatür koymuştum benxe ellemek saçma diye ondan henüz kimse yeltenmedi ama 😁 önümde bi bu ladar daha var bakalım nasıl olacak 🙈
Tugramoms etugce benim çevrem göbeğimi sevse sorun yapmıyorum onlar da sevdikleri için yapıyorlar sonuçta benim bebeğim olduğu kdr onların da yeğeni art niyet aramıyorum kendi dostlarımdan ailemden arkadaşlarımdan bazen dışarıda teyzeler görünce sevmek istiyor bence güzel birşey sevilmek kıskançlık gerek yok bu kdr he doğar herkesin eline kucağına vermem tbi ama karnımda sevmeleri beni çok rahatsız etmiyor