Tutkukaral kesinlikle riske atma. Devlete gidiyordum yani tam bi gebelik başlamayınca özele hiç gitmemiştim vakit olmadı çünkü hep düştü. Devletteki doktora 3. Kimyasalda hep böyle kimyasal mı olacak araştırmayacak mıyız dedim. Daha korunmayı yeni bıraktın bir yıl falan bi dene olmaZsa öyle araştırırız dedi. Korumayı bırakalı da 6 ay olmuştu. Bi sinirle çıktım özele gittim. Kadın dedi ki sende pıhtılaşma olabilir asprine başlayalım bi de genetik teste göndereyim seni dedi. 10 gün sonraya genetik teste randevu aldık. Genetik teste gitmeden 2 gün önce kanda pozitif çıktı. Asprine de devam ettim bu arada. Gebeyim nasıl olsa diye genetiğe gitmedim. Çünkü ilçedeyiz gittiğim özel de genetik yapılacak hastanede merkezde. Nasılsa gebeyim diye gitmedim. Bu Arada gebelikte iyi ilerlerdi. 3 aylık falan oldum doktor sen bana genetik sonucunu neden getirmedin dedi. Yaptırmadım dedim gebelik iyi ilerliyor diye. Olur mu hiç öyle şey 5. Ayda 6 . Ayda bile sorun yaratır hemen yaptır dedi yaptırdık pıhtılaşmaya meyil çıktı. Ama aşırı yüksek değil. En riskli ay ilk 3 aymış. O 3 ayı asprine atlattığımız için iğneye gerek kalmadı. İlerleyen zamanda riskli biley görürsem iğne başlarız dedi. 30 haftaya geldik Allah’ın izniyle.