Bsrksc Aysen1995 bende de var aslında. Tuvaletim olmadığı halde var gibi hissedip koşuyorum ama şu aralar sızıntı yaşamaya başladım umarım sizin ki de düzelir 🙏🏼🥰
Burcuveburcum Bsrksc 🙋♀️Bana da oluyor normal ben günlük ped kullanıyorum o bile yeterli gelmiyor bazen😂
Calimeros Bsrksc bende plasenta previa var ben bunları 4. Aydan beridir yaşıyorum günde 5-6 kez çamaşır değiştirdiğimi bilirim 😂😂😂
AkileUqur Bsrksc ben varım cnm 33 haftayım gülerken bile kaçıyor.. bebek idrar kesesine baskı yapıyor o yüzden
Ryhnytm Bsrksc normalde de çok sıkı değildi benim ki şimdi daha da vahim durumum😂bende öyleyim doktora da sordum rahim mesaneye baskı yaptığı için normal diyo günlük çamaşır yıkanıyo evde bu yüzden 😂
Bsrksc Ryhnytm bende doktoruma sordum ama büyük gebeliklerde öyle olur dedi ama büyüklük derken karın büyüklüğümü yoksa hafta olarak mı anlayamadım 🤦🏻♀️
Ryhnytm Bsrksc hamile değilkende hapşırınca ya da gülünce kaçardı 😂baskı oldukça artıyo benm arkadaşın hamilelikten kalma böyle bir sorunu var😂korkuyorum daha da çok artacak diye
282134 Bsrksc sizin ki gene kaçırma oluyor ben oturduğum yerden kalktim bardaktan dökülür gibi tutamadım suyum geldi sandım 🙈 apar topar hastaneye gittik 😌
1ogrencianne Bsrksc bende de gripken iki kez falan oldu. Hapşırırken tutamadım kendimi kötü hissetmiştim ama bence normal 😁