Cnncagman aysenily canım hgc değerin 2 gün sonra 2 katına çıkacaktır 2 gün sonra test yaparsan çizgi daha çok net olacaktır🤗 Allah anneli babalı sağlıklı büyütsün inşallah
aysenily Cnncagman çok teşekkür ederim inşallah canım benim hala şoktayım var olduğuna bile inanamıyorum 🙈
Ecrinbzkrt aysenily aynı testten bende adet olcagım aksam yapmıstım senınkınden az daha belliydı cnm hayırlı olsun rabbım kucagına almayı nasıp etsın bebeişini hemen kan ver ben öle yapmıstım
aysenily Ecrinbzkrt amin canım herkesinin inşallah ❤️ Kan Vericem hastaneye gidicez eşim işten gelince 😁
Mahbuss aysenily canım çok sevindim Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et ❤
Buseecrin aysenily bende gördüm bende 😊 inşallah vardır biraz daha bekleyin bi 10 gün geçsin kandan baktırın sonra bizede söyleyin 😊🙏
aysenily Buseecrin canım sevinçten hemen çekip atmıştım iki dakika sonra koyulaştı kan verdim hamileyim🙈🙈
Alarasel aysenily evet canm inşAllah öylesn büyük ihtimal ama kan testi yaptr öylr bak bi hayırlııs olsn