Marayy aysenily göğüslerin adete kaç kala Agırmaya başladı benim yumurtlamadan beridir agrıyorda bende hamile kalmak istiyorum ama bu ay çok farklı göğüs agrım var
aysenily Marayy evet canım benimde yumurtlamadan beri ağrıyor alttan uçlara doğru arada zonkluyordu bile ben zaten önce göğüs ağrısı yaşamamıştım
Hasretuluat aysenily benim ilk yaptığım testte böleydi 2-3 gün sonra tekrar yaptım 2. Çizgi belirgin cıktı doktora gittim 1 haftalık hamilesin dedi.
Alessia Hasretuluat 1 haftalık hamılelıgı dr nasıl anlamıs daha yolda bebek bır ysnlısınız var en az 4 haftalıktır
Alessia aysenily mumkun degıl tıp tarıhıne gecer yanı 1 haftalık kanda bıle cıkmaz yani bırak ıdrarda cıkmayı
Pcoslubiranne Alessia bazi doktorlar ogyle diyor nedense aslinda 4 haftalik oluyor tabi neye gore diyorlarsa artik muhtemelen acil doktorudur onu soyleyen.Yoksa mumkun degil tabi.Bazilari da dogru bilup 1 haftalik 2 haftalik diyor.
Ozg_as aysenily benimde aynı böyleydi canım adetime 2 gün kala yapmıştım. Emin olamadım erken gebelik testi alıp yaptım onda belirgin iki çizgi çıktı birkaç gün sonra da kan testi yaptırdım. Büyük ihtimalle hamilesin.
aysenily Ozg_as bende bir kaç gün bekleyeyim diyorum ama dayanamam sanırım kan verip emin olmak istiyorum 🥰 inşallah hamileyimdir 🥰