Tuanayldz Marayy yumurtan çatlamayıp kist olmuş ola bilir banada olmuştu birkeresinde dokunamıyordum yumurtlamadan sonra
Pnrbtr Ovülasyon testi yaptım yumurtlama çıkmadı. Sanırım geçti bitti. İnşallah ilişkiye girdiğimiz günlerden birine denk gelmiştir de sağlıklı bir bebeğim olabilir
gayecee Marayy benim hiç bir belirtim olmadı planlı gebelikti şükürler olsun istediğimiz zaman nasip oldu reglim gecikince test aldım silik çıktı 2. Çizgisi ertesi günü doktora gidip kan verdim 8. Hafta da kalp atışını duyduk iyice emin olmuş olduk herkesin bünyesi farklı sanırm hamileliğim boyunca ne midem bulandı ne halsizlik yaşadım şimdide bebişi bekliyoruz 40. Haftadan selamlar İnş güzel haberlerinizi bekliyoruz
saree Marayy En erken gögüslerde oluyo belirti adet olma zamanına göre daha baska agrı oluyo büyüyo birde 👍
NeverTooLate Marayy adet ağrısına benzer bir ağrı fakat farkı bu ağrı saniyeler içinde girip kayboluyordu ve koku hassasiyeti 🌺
Pnrbtr Benim tek belirtimse 2 gündür sabah midem bulanıyo, ama kusma yok. Bir de arada belimin sağ ve sol tarafına sancı giriyo. Bunlar bana pkolojikmiş gibi geliyo. Allah biliyo ya kendim adına bu kadar kolay olacağını düşünmüyorum
Alismomi @Marayy ne durumdasın canım ? Ben test yaptım dayanamadım predictor müdür nedir erken gebelik için, ama negatif 😞valla daraldım artık
Betulnurtenaltun Marayy 2 Ay boyunca hamileydim fakat ne kan tahlilinde nede idrarda kendini gösterdi oğlum ve 2 ay boyunca hasta olmadım . İlk belirtim sabanlarımdadır.mide.bulantısı göğsümde kararma ve aşırı iştah açılması birde kasıklarımda batma.vardı daha sonrasında yüzümün parladığını felan diyolardı etrafta
Alismomi Marayy 6 gün var erken gebelik testinde de 6 gün kala %99 doğru sonuç yazıyor. Yani bu ay da yok napalım 😊 güzel haberler senden gelir inşallah
Pnrbtr Alismomi ona çok da güvenmeyin. Ben de yapmıştım onunla çıkmamıştı. Adet gecikmemin ikinci günü yaptığımda silik ikinci çizgi çıkmıştı
Alismomi Pnrbtr gebelik var mıydı peki? Aldıktan sonra da pişman oldum internette o testten yanlış sonuç alanların yorumu çok fazla..
Pnrbtr Alismomi evet vardı gebelik. Benden tavsiye bu süreçte çok sabırlı olmak gerekiyo. Herşeyi okumayın internette. Ben de böyleydim, kötü yaşantıları okuyup tribe giriyordum ki 10. Haftada kaybettim bebeği. Kötülüğü çağırmamak gerekiyo. Siz adet gününüzün geçmesini bekleyin ve Sonrasında kan testi verin.