Alismomi gzde34 belirtileri erken yaşamışsın cnm benm de akıntım kasık ağrılarım var 2 gündür de acayip karın şişliği yaşıyorum eşim davula benzedin diyor zayıfım halbuki.. bata 7 var bekliyoruz bakalım 🙄 marayı da çok merak ediyorum bu arada 🥰
aysenily Marayy her zaman güzel düşün güzel olsun canım inşallah bu ay olucak hakkında hayırlısı olsun 😘
Alismomi Marayy sanki aynı anda güzel haberler alıcaz gibi 🥰 sabırsızlanıyorum burayı oludukça. Bugün üye oldum gerçekten çok güzel bi sayfaymış teşekkürler paylaşımlarınız için ❤️
Hafsamm deletedmom472 bu gün adet günüm ama hala olmadım fakat dünden beridir adet olacakmışım gibi hissim var. Gelen giden Yok evde test yaptım ama negatif 👎 bilmiyorum kan testi yaptırsam mı🥺negatif görünce yaptırmak istemiyorum. Sizde çıkar varsa bende Yoktur çıkmıyor
deletedmom472 Hafsamm yumurtlama üstünden en erken 15 gün geçmesi gerekiyor bence hemen ümitsizliğe kapilma biraz daha bekle adet olmazsan testi tekrarla inşallah güzel haberler alirsin
Hafsamm deletedmom472 siz yumurtlama gününden sora mı başlıyorsunuz saymaya yumjrtlamam günü dahil öyle mi 15. Gün sora diyorsunuz benim yumurtlama günü ile beraber 15. Gün oldu yumurtlama gününü saymazsak 14. Gün ama ümitsizlendim artık 😞
Deletedmom00180 Marayy sık sık idrara çıkmaya başlamıştım ve iştahım açılmıştı resmen doymuyordum ki normalde adet döneminde iştahım kapanırdı adetimden 7 gün geçti ve test yaptım 2 çizgide dımdızlak karşımda duruyordu😊
deletedmom472 Hafsamm herhangi bir sorunun var mı kaç aydır deniyorsun .. lütfen üzülme bu ay olmazsa demekki daha zamanı var rabbim tez zamanda kucağını doldursun insalalh 🤲
Sivasgelini 44Seda hayir duymadim henuz haftaya cuma randevum gosterdi sadece denedik duyamadik makina algilamiyo dedi