Kcmr22 Eceiz duş aldım baya iyi geldi şuan daha iyiym sanki gerçek sancılar olsa daha daha mutlu olacağım aslında ama bunlar yalancımı ne🤦🏻♀️
Eceiz Kcmr22 evt ılık duş iyi geliyor.yalancı sancılar cnm gerçek olsa geçmiyormuş.benimkilerde aynı senin gibi ama yoruyor insanı haklısın,gerçek olsada doğsa artık diyorum bazen bende
Kcmr22 Eceiz günaydın🤦🏻♀️ Bugünde uyandığımdan beri karnım sürekli sert sancım falan olsada gitsem hastaneye diyorum resmen
Eceiz Kcmr22 günaydın bende şuan yoldayım kontrole gidiyorum cnm.sende bi git istersen belki sancın vardır ntsde çıkar,sen hissetmeye bilirsin
Eceiz Kcmr22 31mayıs sezarya günü verdi doktorum.bebek aşağı inmiş bayramı geçirmez dedi.haftaya cuma doğum gözüküyor👼
Ozgeyusuf Kcmr22 haftan soğumam yaklaşmış biçtim kendini hazırlıyor şuan sancı değil sancılar düzenli gelir bilginiz olsun
Kcmr22 Ozgeyusuf ahh düzene girse diye bekliyoorum koşa koşa gitmek için böyle düzensiz olunca da tetikteyim sürekli neyin nesi diye
Ozgeyusuf Kcmr22 inan şuan doğurmak için gün sayıyosun ama doğduktan sonrada keşke biraz daha kalsaydı diyeceksin
Eceiz Kcmr22 vajinusmusum cnm oyzdn normal doğum yapamıyorum.saol cnm Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize🙏👼
Kcmr22 Eceiz amin canıım hepimize inşallah 🙏🏻 Ben hala aynıyım hatta her hareket etmesinde ufak ufam vajinam sızlıyor gibi oluyor 🤦🏻♀️
Eceiz Kcmr22 bgn bendede oldu vajinada sızlama yürürken özellikle cnm doğum pozisyonundalar artık oyzdn normal.bide bgn eve yeni girdim daha ben bütün gün dışardaydık doğum öncesi son gezmeler😄👼
Kcmr22 Eceiz ay oturduğumda kalçamn arası sızlıyor taa🤦🏻♀️ Bugün ben evde çok aktiftim dinlendim aslında ama yorgunluktan değil demekki
Eceiz Kcmr22 nbr cnm bgn nasılsın varmı ağrın.anestezi için test yaptılar bna dün kalpte ritim bozukluğu çıktı pazartesi ekg takıcaklar 24 saat durucakmış😕nefes darlığım oluyordu çok demekki ondanmış
Kcmr22 Ozgeyusuf her hali ayrı güzel ayrı zorluğu vardır elbette ama sağlıcakla kavuştursun rabbim herkesi
Kcmr22 Eceiz şişliklerim inmiyor Karnım sürekli sert bel ağrım bugün yok 🤦🏻♀️ Bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacak pzartesi randevum var bnmde bakalım ne çıkacak. Allahım sanada kolaylık versin kuzum