tesbihlibebek Beeebbeek ben kız hissettim 😂 nedendir bilmiyorum kasımda doğacak bebekler bana kız hissi veriyor
Nesli07 Beeebbeek benim de Kasım 15+4 haftalık 12+4 de kız dedi doktorumuz bayramdan sonra gittiğimde netleşicek ama inşallah değişmez 🙏💕
yigitmom_ Beeebbeek 12+0 da kiza benzetti net birsey demedi yarın 14+0 olucam ve 1 hafta sonra gidecem insaAllah belli olmustur
Eagle564 Beeebbeek ben dün gittim 14+3 haftalığım. Yüksek ihtimal erkek ama dedi kordonda bacak arasından geçiyor. Karışık 😌
Bertevc Ben 15+1im biz bu hafta öğrendik, erkek olacak inşallah, ben dahil 4 arkadaşız hepimiz de Kasım anneleriyiz, onlarında erkek demiş doktorları,bence erkek senesi bu sene💙🧿
Beeebbeek Hepimizin ki hayırlı ve sağlıklı olur inşAllah.bayram sonrası bnde öğrenicm inşAllah bklm artık kızım mı oğlum mu olacak 😁
Menis21 Beeebbeek 15+6 yım pazartesi kısmetse gösterirse kendini öğreneceğim oğlumu 12. Haftada söylemişti doktorum ama bunu malesef 12. Haftada göremedik arkası dönüktü poposunu gösterdi habire bize 🤗🤗🤗
Ayesray Menis21 benimde öyle göstermedi cok hareketliydi birde sırtını döndü omurga kemikleri o kdar net ki 😁
Meyra61 Kızlar 12+4 üz hapyymoma göre dün kontrolüm vardı doktor 13 haftalık olduğumu söylerken tarama için ultrason çeken kadınsa 14 haftalık olduğumu söyledi 🤔🤔kafam karıştı böyle bi durumlara karşılaşan oldumu
Trabzon Meyra61 aynı durum ile ben karşı karşıyayım. Benim ultrason da gebeliğim 1 hafta öndr gidiyo hep ilk baslardan beri. Doktor ultrasondaki haftayı baz al dedi. Bende ultrasona göre hareket ediyorum. Ultrasona göre doktor da hareket ediyoruz dedi. Ultrason da ne cikiyosa ona göre hareket et
Rbs111 Beeebbeek öğrenemedim millet 12. Haftada öğreniyor maşallah 😂😂😂 https://hizliresim.com/QPEaRA Tahmin edebilen var mı yaw